Închide meniul

Gigi Becali a anunţat încă un transfer spectaculos la FCSB: „În două ore, vă spun cine e”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2022, 15:22

Gigi Becali a anunţat încă un transfer spectaculos la FCSB: „În două ore, vă spun cine e

Gigi Becali a anunţat încă un transfer spectaculos la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat încă un transfer spectaculos la FCSB. „În două ore, vă spun cine e”, a spus finanţatorul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Gigi Becali l-ar aduce la echipa din Berceni pe Billel Omrani, fostul super-atacant al campioanei CFR Cluj. Acesta ar fi al 11-lea transfer al vicecampioanei, în această vară.

Gigi Becali a anunţat încă un transfer spectaculos la FCSB

“În două ore vă spun sigur pe cine transferăm. Este un atacant, dar nu ştiu să vă spun mai multe. Peste două ore o să ştiţi dacă vine sau nu”, a spus Becali, pentru sursa citată anterior.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a mai ofertat oficial.

În această vară, Omrani a cerut un salariu de 600.000 de euro pe an. Becali dorea să îi ofere 480.000 de euro pe an. Acesta a fost şi motivul pentru care Omrani nu a amai ajuns la FCSB.

Reclamă

Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj în această vară

Billel Omrani (29 ani) s-a despărțit oficial de CFR Cluj. Atacantul francez, care este preferatul lui Gigi Becali, a avut pe masă de la FCSB, vicecampioana României.

”Mulțumim pentru tot, Billel Omrani! CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de Billel Omrani, atacant al cărui contract a ajuns la final! Fotbalistul de 29 de ani a venit în Gruia în septembrie 2016, perioadă în care a marcat nu mai puțin de 47 de goluri în 208 meciuri pentru echipa noastră și a intrat în top 3 marcatori din istoria clubului.

Golurile sale de pe Celtic Park, reușita de trei puncte cu Lazio, hattrick-ul din Gruia cu Astana, sunt doar câteva dintre reușitele remarcabile ale lui Omrani în tricoul „alb-vișiniu”, amintiri ce vor rămâne mereu în memoria suporterilor CFR-iști! Îți mulțumim pentru tot Billel Omrani și îți dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și