Închide meniul

Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB! „Să știe toți antrenorii. 500% să știe”

Dan Roșu Publicat: 28 ianuarie 2024, 13:43

Reclamă
Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB! „Să știe toți antrenorii. 500% să știe

Transferul pe care îl forţează Gigi Becali, după ce îşi pierde golgheterul de la FCSB. Jucătorul dorit în locul lui Florinel Coman

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB. Linia de atac va fi formată din Florinel Coman, Phelipe şi Alexandru Băluţă sunt oamenii de atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Ngezana şi Dawa sunt liderii apărării, în timp ce Darius Olaru şi Adrian Şut nu lipsesc de asemenea din echipa lui Gigi Becali. Practic, singurele necunoscute sunt fundaşii laterali şi al treilea om din linia de mijloc.

Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB

”Coman, Phelipe și Băluță nu pot lipsi din echipă, ca să știe toată lumea. Nu mai pot fi schimbați niciodată. Să știe toți antrenorii din România, da?

Phelipe va juca în centru și se va schimba cu Băluță. Asta e părerea mea. Mie așa îmi place de el. 500% să știe.

Și Olaru, și Șut vor juca. Și mai vedem Lixandru dacă va intra. Plus ‘Panterele’ (n.r Ngezana și Dawa). Părțile laterale nu le știm încă. Nu știu cine cade, Radunovic sau Crețu. Să vedem cine va juca și în funcție de regula U21”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a ordonat înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Gigi Becali a vorbit înainte de Universitatea Craiova – FCSB, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a din Liga 1. Oltenii sunt la 13 puncte de lider şi vin după patru meciuri fără victorie.

„Vreau să văd cu Craiova, cu Craiova e relevant. Dacă joci cu Craiova și nu depășește cum nu depășesc nici celelalte echipe. Dacă vrei la Liga Campionilor trebuie să nu depășească nici Craiova. Trebuie să o ții numai acolo, atunci înseamnă că ai valoare, până atunci mai vedem.

Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme. Acum nu ne culcăm pe o ureche. Sunt 7 puncte la înjumătățire de Craiova, nu mai ai cum. Vreau să văd valoarea echipei, vreau cu Craiova să jucăm așa”, a spus Becali, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și