Închide meniul

Gigi Becali a ordonat înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă vrei la Liga Campionilor trebuie să nu depășească”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 ianuarie 2024, 9:52

Gigi Becali a ordonat înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă vrei la Liga Campionilor trebuie să nu depășească

Gigi Becali a ordonat înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a vorbit înainte de Universitatea Craiova – FCSB, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a din Liga 1. Oltenii sunt la 13 puncte de lider şi vin după patru meciuri fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a apropiat la 8 puncte de liderul FCSB, iar Becali le cere jucătorilor lui Elias Charalambous o victorie fără drept de apel în Bănie.

Gigi Becali a ordonat înainte de Universitatea Craiova – FCSB

„Vreau să văd cu Craiova, cu Craiova e relevant. Dacă joci cu Craiova și nu depășește cum nu depășesc nici celelalte echipe. Dacă vrei la Liga Campionilor trebuie să nu depășească nici Craiova. Trebuie să o ții numai acolo, atunci înseamnă că ai valoare, până atunci mai vedem.

Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme. Acum nu ne culcăm pe o ureche. Sunt 7 puncte la înjumătățire de Craiova, nu mai ai cum. Vreau să văd valoarea echipei, vreau cu Craiova să jucăm așa”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat plecarea iminentă a lui Andrea Compagno de la FCSB

La meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB va lipsi Andrea Compagno. Gigi Becali a anunţat că plecarea italianului de la FCSB este iminentă. Liderul are trei oferte pentru italian, din Ungaria, Turcia şi Kazahstan, iar vârful este cel care va face alegerea.

Reclamă

Compagno a cerut să nu facă deplasara la Craiova, pentru meciul cu Universitatea. Cea mai bună ofertă pentru Becali este de 300.000 de euro. Un preţ mic, dacă ţinem cont că, în august 2022, Andrea venea de la FC U Craiova pentru 1.5 milioane de euro.

„Avem trei oferte pentru Compagno. Una din Kazahstan, una din Ungaria și una din Turcia. Acum să-și aleagă el, unde vrea el. Eu l-aș da în Kazahstan, unde ăia dau mai mulți bani, dar dacă el nu vrea să plece acolo, eu nu îl oblig. Rămâne ca el să aleagă.

Din Kazahstan e vorba de o ofertă de 250.000 de euro. În Ungaria mi se pare că 300.000 și 150.000 de la turci. Konyaspor? Konya, Monya, nu știu eu. Nu m-a interesat așa tare, am zis să își aleagă una din ele.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno nu va face deplasarea la Craiova. El a cerut să se antreneze la sală, nu să iasă la antrenament. Cu alte cuvinte a zis: ‘Mă pregătesc de plecare, ce rost are să fac vreo accidentare?’. Ce rost are dacă nu joacă? Noi avem acum atacant, ce ne mai interesează?”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și