Închide meniul

Gigi Becali a anunţat numele jucătorului pe care îl vrea la FCSB: „Pot să îl iau, aşa am aflat de el!” Transferul bombă anunţat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2023, 19:42

Gigi Becali a anunţat numele jucătorului pe care îl vrea la FCSB: „Pot să îl iau, aşa am aflat de el! Transferul bombă anunţat

Gigi Becali a anunţat numele jucătorului pe ]l vrea la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a anunţat numele jucătorului pe care îl vrea la FCSB. Mişcarea patronului poate declanşa un război  total în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB a dezvăluit că îl poate lua pe Yassine Bahassa de la FC U Craiova. Becali a aflat că starul lui Mititelu va fi liber de contract vara viitoare şi îl poate lua gratis. Becali e conştient că acest lucru poate declanşa un război total cu Mititelu.

Gigi Becali a anunţat numele jucătorului pe care îl vrea la FCSB

Yassine Bahassa este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga 1 şi este cotat la 700.000 de euro. Bahassa a marcat în sezonul trecut pentru FC U Craiova 5 goluri, în timp ce în acest sezon a reuşit să marcheze în Cupă un singur gol.

„M-am interesat și am aflat niște lucruri de Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB dacă îl vreau liber de contract în vara anului viitor. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract?

Nu vreau să mă cert cu Mititelu (n.r. – Adrian, patronul lui FCU), dar eu așa am aflat despre Bahassa. Am aflat că la vară rămâne liber de contract, iar acum în iarnă intră în ultimele șase luni de contract acolo, la Mititelu”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, după FCSB – Rapid 1-2. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a greşit atunci când l-a adus pe fostul dinamivist. Acesta a jucat 4 meciuri pentru FCSB.

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

„L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Reclamă 4 / 0/3

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a anunțat că Ovidiu Popescu nu mai are ce căuta în primul 11 al roș-albaștrilor. În locul mijlocașului de 29 de ani va fi introdus titular Damjan Djokovic.

„Noi nu avem echipă de Maradoni. Avem un Coman, un Olaru. Avem patru jucători. Şut, Olaru, Coman şi Băluţă. Ei fac să fie echipa foarte bună. Hai şi Radunovic. Pe Târnovanu nu putem să îl punem că a greşit o dată.

Djokovic o să prindă. Mi-am dat seama. Gata cu Ovidiu Popescu. El ne-a distrus. De acum încolo Djokovic va juca şi va juca atacant Miculescu. I-am văzut, am încercat. Nu e vreun Maradona, dar măcar se bate şi nu returnează mingea la adversari„, a mai declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și