Închide meniul

Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo! Darius Olaru, luat la ţintă: „Nu gândeşte”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2024, 23:22

Reclamă
Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo! Darius Olaru, luat la ţintă: „Nu gândeşte

Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo!

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo! Patronul roş-albaştrilor a declarat că va recurge la amenzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a avertizat pe jucătorii săi, chiar dacă au câştigat derby-ul cu Dinamo şi au urcat pe loc de play-off. Patronul FCSB-ului l-a criticat iar pe Darius Olaru. Becali e nemulţumit că acesta ia prea multe cartonaşe galbene. Totuşi, Becali a transmis că pe căpitanul lui nu-l va amenda.

Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo! Darius Olaru, luat la ţintă: „Nu gândeşte”

Asta trebuie, amenzi. Amenzi! Eu aşa le-am spus. Pentru ce Olaru să ia atâtea galbene? Lui Olaru nu poţi să îi dai amendă, nu gândeşte.

(n.r.: despre Tavi Popescu) Vezi de treaba ta, nu ai revenit încă. Ai jucat bine la tineret, dar dă goluri şi după vedem. Dacă eu m-aş duce la echipă, s-ar termina lucrurile. Eu bat cu pumnul în masă. Ce să fac acum?

Trebuie să bată cu pumnul în masă (n.r: staff-ul), nu înţeleg de vorbă bună”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro după Dinamo – FCSB 0-2.

Reclamă
Reclamă

Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off

Derby-ul Dinamo – FCSB 0-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Daniel Bîrligea a marcat în minutul 26 un eurogol, din foarfecă. Musi a înscris şi el în prelungiri. Roş-albaştrii au depăşit-o cu această victorie în clasament pe Dinamo. FCSB a urcat pe locul 6, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo a coborât pe 7, cu 18 puncte. Roş-albaştrii au şi un meci mai puţin disputat faţă de marea rivală. FCSB are de jucat o restanţă cu FC Botoşani.

A fost o atmosferă incendiară pe Arena Naţională. 45.469 de spectatori au venit la derby-ul de duminică, înregistrându-se un nou record de asistenţă la un meci de acasă al lui Dinamo.

DINAMO (4-3-3): Golubovic – Sivis, K. Boateng, Homawoo, Opruț – Olsen, Gnahore, Cîrjan – Milanov, Selmani, Politic (cpt.)
Rezerve: Al. Roșca, Licsandru, Soro, Abdallah, Neagu, Bani, Patriche, Caragea, Luna, Mărginean, Cr. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Reclamă

FCSB (4-3-3): Târnovanu – V. Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Miculescu, Șut, Olaru (cpt.) – Băluță, Bîrligea, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panțîru, Ștefănescu, Edjouma, D. Popa, Chiricheș, Baeten, Pantea, Musi, Ngezana, Alhassan, Luis Phelipe
Antrenor: Elias Charalambous

Dinamo n-a mai bătut-o pe FCSB în Liga 1 de 4 ani

Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața roş-albaştrilor a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, „câinii” au învins-o pe FCSB cu 2-1. De atunci s-au mai disputat alte 7 partide în campionatul intern, ultima duminică seara, toate fiind victorii ale echipei patronate de Gigi Becali.

Dinamo se afla înaintea derby-ului pe locul 5, cu 18 puncte, în clasamentul Ligii 1. După această înfrângere, roş-albii au coborât pe locul 7. Alb-roșiii au patru victorii, șase remize și trei înfrângeri, după 13 etape disputate. Formația antrenată de Elias Charalambous a avut un start mai prost de sezon, dar a început să îşi revină. Roş-albaştrii au urcat pe locul 6 în Liga 1, cu 19 puncte. După 12 meciuri disputate, FCSB a consemnat cinci victorii, patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

În mai puțin de două săptămâni, cele două mari rivale îşi vor da din nou întâlnire, tot pe Arena Naţională. De data aceasta, derby-ul se va disputa în Cupa României, gazde fiind tot dinamoviştii.

 

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și