Închide meniul

Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2024, 16:37

Reclamă
Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin? Jucătorul care va reveni la echipă

Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că nu-i va mai prelungi contractul lui Ovidiu Popescu, astfel că acesta se va despărţi de campioană, în vară. De asemenea, latifundiarul din Pipera a mărturisit că un alt mijlocaş va reveni în lotul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu e cel mai vechi jucător din lotul campioanei, însă acesta se va despărţi de echipă, după titlul câştigat. Mijlocaşul de 30 de ani va semna cu Sepsi.

Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB

Gigi Becali a declarat că era dispus să-i prelungească contractul lui Ovidiu Popescu, dar în cele din urmă a luat decizia de a-l lăsa pe mijlocaş să plece. Patronul roş-albaştrilor a transmis că mijlocaşului i-ar fi fost extrem de dificil să mai prindă un loc de titular, date fiind transferurile pe care le va face.

De asemenea, Gigi Becali a anunţat revenirea lui Malcom Edjouma la FCSB, din vară. Mijlocaşul va reveni la formaţia roş-albastră, după ce un sezon a fost împrumutat la Bari, în Serie B.

„Dacă s-au înțeles, înseamnă că merge (n.r.- la Sepsi). Dacă e liber… Eu le-am zis că vreau să rămână la noi, dar pentru ce să-l ținem? Vrea să joace, dar poate să-i ia locul lui Kiki sau Radunovic?

Reclamă
Reclamă

Sau locul lui Șut, al lui Lixandru sau al lui Baba (n.r.- Alhassan) chiar. Sau al lui Malcom (n.r.- Edjouma), că vine și el. Noi ne-am folosit de el și îi mulțumim, dar nu mai merge acum, în Liga Campionilor…”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, dezvăluire bombă despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani”

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă despre Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că „Mbappe de România” nu s-a înţeles la salariu cu arabii. Becali a spus că e dispus să îi dea bani lui Coman pentru a rămâne la FCSB.

Becali a spus că va face tot ce e posibil ca echipa să ajungă în grupele Ligii Campionilor, iar Coman poate fi un om decisiv pentru a i se îndeplini marele vis.

Reclamă

„Florinel n-o să plece! El acolo nu ia nici două milioane, am înțeles că 1,6 milioane, cu prime ia două milioane. Lui Florinel îi dau eu bani dacă o să câștig bani, că merită. Trebuie să-l ții. Nu trebuie să te mai gândești la cinci milioane dacă vrei să faci ceva în țara asta.

Nu bani din jucător sunt importanți, nu acolo e miza. Miza mea e că pot să iau 60 de milioane din Champions League, pot să iau 16 milioane de euro numai din bilete. Acum au românii bani, plătesc biletul 100 de euro. O să tai alea, tâmpeniile, invitații de 200.000. Păi cine sunt eu, mă, magnat?”, a spus Gigi Becali la Palat.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-3. Kadiri și Omondi, spectacol total! Dezastru pentru echipa lui Dan Petrescu!

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și