Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2024, 12:38

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani

Gigi Becali, anunţ BOMBĂ despre Florinel Coman

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă despre Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că „Mbappe de România” nu s-a înţeles la salariu cu arabii. Becali a spus că e dispus să îi dea bani lui Coman pentru a rămâne la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a spus că va face tot ce e posibil ca echipa să ajungă în grupele Ligii Campionilor, iar Coman poate fi un om decisiv pentru a i se îndeplini marele vis.

Gigi Becali, anunţ BOMBĂ despre Florinel Coman

„Florinel n-o să plece! El acolo nu ia nici două milioane, am înțeles că 1,6 milioane, cu prime ia două milioane. Lui Florinel îi dau eu bani dacă o să câștig bani, că merită. Trebuie să-l ții. Nu trebuie să te mai gândești la cinci milioane dacă vrei să faci ceva în țara asta.

Nu bani din jucător sunt importanți, nu acolo e miza. Miza mea e că pot să iau 60 de milioane din Champions League, pot să iau 16 milioane de euro numai din bilete. Acum au românii bani, plătesc biletul 100 de euro. O să tai alea, tâmpeniile, invitații de 200.000. Păi cine sunt eu, mă, magnat?”, a spus Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB. Becali a spus că va va alege un atacant dintre Louis Munteanu şi Denis Alibec. Patronul de la FCSB a mai spus că sunt şanse mari ca Florin Tănase să revină în vară.

Reclamă
Reclamă 4

Becali crede că şi Alibec are şanse mari să revină la FCSB, mai ales că atât mama, cât şi bunica atacantului au plâns atunci când a plecat de la FCSB.

„Avem nevoie de un atacant, fie că e Louis Munteanu, fie că e Alibec. Denis a zis că e supărat, că au plâns mama și bunica lui când el a plecat de la FCSB. Eu nici nu mai țin minte. Să zică mersi! Dacă nu plângeau, o ținea pe jocuri pe calculator, nu își revenea.

Despre Tănase, pot să vă zic sigur că nu rămâne acolo. Ar avea oferte din Rusia, dacă nu îi dau 100.000, nu se duce. Probabil va veni la noi. Tănase, încă doi atacanți, negociem și cu un fundaș central, poate un fundaș stânga, să vedem cu Kiki, de șase luni este discuția, dar nu am vrut să discut”, a spus Gigi Becali.
Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

18:56

VIDEOAntrenamentele din Porsche Supercup din Austria au fost LIVE, în AntenaPLAY! Cursa va fi duminică, de la 12:45

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și