Închide meniul

Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 22:43

Reclamă
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu

Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB

Gigi Becali - Hepta

Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. William Baeten, de la FC U Craiova este fotbalistul care e aproape de venirea la noua campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali şi-a menţinut interesul pentru Louis Munteanu, Denis Alibec şi Kiki şi anunţă 8 transferuri cu care să forţeze grupele cupelor europene.

Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB

„Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Poate mai mulți! Așa, din campionatul românesc, vreo 3 așa îi știu. Nu pot să vă spun.

Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber. Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber… Nu semnam din iarnă.

Alibec, poate Louis Munteanu, mai sunt și de la Craiova, de la Mititelu de acolo. Dacă mă înțeleg cu el. Baeten da, Bauza nu. Blănuța e interesant numai ca înălțime. Eu trebuie să iau jucători care mâine să îi pun să joace”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

William Baeten mai are contract cu FCU Craiova până în vara anului viitor. Jucătorul cotat la 650.000 de euro a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon, în cele 33 de partide bifate, în toate competiţiile. Belgianul de 27 de ani şi-a mai trecut în cont şi trei pase decisive.

Baeten, dublă pentru FC U Craiova 1948

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a marcat un „dublă” de senzaţie. William Baeten a punctat superb în duelul dintre FCU Craiova şi U Cluj, din etapa a şaptea din play-out.

În minutul 25, William Baeten a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Căpitanul oltenilor a punctat superb, cu un şut din voleu, din afara careului clujenilor. Baeten nu i-a dat nicio şansă portarului Gertmonas. Ulterior, în repriza secundă, belgianul a reuşit „dubla”, marcând cu o execuţie de cap perfectă, în minutul 56.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! Vezi toate știrile
Citește și