Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 18:49

Reclamă
Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă, cu două goluri superbe

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, "dublă" de senzaţie

Gigi Becali. într-un interviu / Profimedia Images

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a marcat un „dublă” de senzaţie. William Baeten a punctat superb în duelul dintre FCU Craiova şi U Cluj, din etapa a şaptea din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova are nevoie de victorie, pentru a scăpa de ultim loc din Liga 1.

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie

U Cluj a fost echipa care a deschis scorul pe terenul lui FCU Craiova, Robert Silaghi a punctat în minutul 16.

În minutul 25, William Baeten a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Căpitanul oltenilor a punctat superb, cu un şut din voleu, din afara careului clujenilor. Baeten nu i-a dat nicio şansă portarului Gertmonas. Ulterior, în repriza secundă, belgianul a reuşit „dubla”, marcând cu o execuţie de cap perfectă, în minutul 56.

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui William Baeten. Patronul de la FCSB şi-a exprimat astfel dorinţa de a-l transfera pe mijlocaş la formaţia sa, din vară.

Reclamă

„Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU – FCSB? Așa a zis Mititelu?”, a declarat, recent, Gigi Becali, la digisport.ro.

William Baeten mai are contract cu FCU Craiova până în vara anului viitor. Jucătorul cotat la 650.000 de euro a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon, în cele 33 de partide bifate, în toate competiţiile. Belgianul de 27 de ani şi-a mai trecut în cont şi trei pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11

Milionarul din Pipera vrea să folosească la maximum lotul pe care îl are! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11, dacă „roş-albaştrii” îşi vor asigura titlul, este Ionuţ Panţîru.

“Nu are cine. Eu tot timpul am întrebat de Panțîru. El zice că poate. Ei zic să mai vedem. Eu tot am încredere că el va mai putea. Antrenorii nu prea îl bagă, dar o să vedem.

Dacă mâine seară o să fim campioni, Panțîru va intra și va juca titular. Ca să îl vedem și să vedem dacă ne bazăm pe el pentru sezonul viitor, pentru cupele europene”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Ionuţ Panţîru a fost accidentat grav. El nu a mai fost titular la FCSB de 3 ani, din data de 25 aprilie 2021. Atunci FCSB a jucat cu Sepsi. Panţîru a jucat sezonul ăsta numai câteva minute, intrând cu UTA şi Sepsi, de pe banca de rezerve.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și