Închide meniul

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB! Ce trebuie să facă Nicolae Dică până la finalul anului: „Acolo vreau să termin!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 0:04

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB! Ce trebuie să facă Nicolae Dică până la finalul anului: „Acolo vreau să termin!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe / Hepta

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB pentru finalul anului. Patronul roș-albaștrilor vrea ca echipa sa să termine 2022 pe podiumul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început dezastruos actuala stagiune și s-a aflat multă vreme în zona retrogradării. Roș-albaștrii au adunat însă doar victorii în ultimele patru etape și au ajuns pe locul 6. Gigi Becali se gândește din nou la titlu.

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB pentru finalul anului

„Sunt bucuros, am urcat pe locul 6 și avem perspective bune. Am început să mă gândesc la titlu. Suntem pe locul 6, două meciuri restante. Chiar și acum, 7 puncte până la Farul, după înjumătățire, nu sunt multe. Vreau să termin anul 2022 pe locul 3”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

FCSB s-a impus, luni, cu 1-0, în deplasare, la Sepsi, în etapa a 15-a. Andrea Compagno a marcat golul victoriei pentru roș-albaștrii.

Pentru FCSB duelul cu Anderlecht din etapa a cincea a grupelor Conference League. Vicecampioana României e pe ultimul loc în grupă, după 0-10 în meciurile cu Silkeborg.

Reclamă

Andrei Cordea: „Ne batem la titlu!”

Jucătorul roș-albaștrilor e sigur că echipa lui se va bate la titlu. A dezvăluit și cum l-a umilit pe Ștefan Târnovanu la antrenamente.

„Poate că ne-am mai omogenizat puțin. Am încercat să strângem rândurile, se vede asta, suntem o echipă puternică și ne batem la titlu. Sepsi e puternică, dar eram convins că va scoate Târnovanu penalty-ul. Eram convins, el analizează, la antrenament l-am motivat și eu puțin, i-am dat 10 din 10. Este liniște, dar trebuie să luptăm, obiectivul nostru este câștigarea titlului. Sezonul ăsta vrem să depășim ce am făcut bine sezonul trecut. Cu siguranță se mai poate face ceva. Ne dorim să facem maximum de puncte. Dacă Dumnezeu își dorește să trecem cu două victorii, se poate. Încă sunt optimist pentru locul doi”, a spus Andrei Cordea, conform digisport.ro.

Sepsi – FCSB 0-1

Sepsi putea să deschidă scorul în cofruntarea cu FCSB în minutul 27, când a beneficiat de un penalty. Joyskim Dawa l-a tras de tricou în propriul careu pe Alexandru Tudorie. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a dus la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR și a dictat penalty pentru gazde. De la 11 metri, același Alexandru Tudorie a capturat balonul ca să execute. Atacantul lui Sepsi a șutat moale, iar Târnovanu i-a apărat execuția.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a reacționat nervos după ratarea lui Alexandru Tudorie. Finanțatorul covăsnenilor nu a mai putut să-și stăpânească nervii. Camerele l-au surprins pe Dioszegi în timp ce a aruncat cu un telefon mobil în perete. Imaginile s-au viralizat.

În repriza secundă, Italianul Compagno a căzut de lângă Denis Ciobotariu în careul lui Sepsi. Atacantul lui FCSB a fost tras ușor de fundașul advers și a căzut pe spate. Marcel Bîrsan a arătat direct punctul cu var. De la 11 metri, Andrea Compagno l-a învins fără probleme pe Niczuly. Atacantul italian a ajuns la 11 goluri în actuala stagiune, fiind golgheterul Ligii 1.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul șase în Liga 1. Sepsi este pe poziția a opta.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și