Închide meniul

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB: „O să joace pentru că e ‘rachetă cosmică’! O să facem o şmecherie”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 15:25

Reclamă
Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB: „O să joace pentru că e rachetă cosmică! O să facem o şmecherie

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB. Este vorba de Nana Antwi, fundaşul pe care l-a adus de la FC Urartu. Chiar dacă nu a jucat niciun minut pentru FCSB, Nana Antwi l-a cucerit pe Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu concepe ca echipa să înceapă fără Nana Antwi. Patronul de la FCSB spune că fundaşul dreapta este o adevărată „rachetă cosmică”. Dacă linia de atac a fost deja stabilită, FCSB are nevoie ca Pantea, rivalul lui Nana Antwi pe post, să joace pentru a respecta regula U21.

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB

Nana o să joace pentru că e „rachetă cosmică!” O să vedem cum va fi. O să facem ceva, o şmecherie ceva”, a spus Gigi Becali.

Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB

Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB. Gigi Becali i-a pus o clauză uriaşă de reziliere noul fundaş de la FCSB. Contractul lui Nana Antwi conţine câteva clauze incredibile.

Gigi Becali l-a „betonat” pe Nana Antwi, noul fundaş dreapta al celor de la FCSB. I-a pus o clază de rezilierea de 20.000.000 de euro, de patru ori mai mare decât a lui Florinel Coman, scrie iamsport.ro.

Reclamă

Conform sursei citate, contractul lui Nana Antwi de la FCSB mai conţine câteva clauze incredibile, printre care şi asigurarea a două bilete de avion dus-întors până în Ghana.

Clauzele din contractul lui Nana Antwi la FCSB

Nana Antwi a venit cu gânduri mari la FCSB. ”Sunt fericit să fiu aici, mă bucur că s-a rezolvat transferul. Voi da totul pentru echipă, pentru îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Nana Antwi pe aeroportul Otopeni, citat de orangesport.ro.

Becali a plătit numai 50.000 de euro pentru fundaşul de la Urartu cotat la 275.000 de euro, în condiţiile în care acesta se afla în ultimele 6 luni de contract.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și