Închide meniul

Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB: două bilete de avion dus-întors până în Ghana

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2024, 20:03

Reclamă
Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB: două bilete de avion dus-întors până în Ghana

Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB: două bilete de avion dus-întors până în Ghana

Colaj Hepta - Orangesport

Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB. Gigi Becali i-a pus o clauză uriaşă de reziliere noul fundaş de la FCSB. Contractul lui Nana Antwi conţine câteva clauze incredibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a „betonat” pe Nana Antwi, noul fundaş dreapta al celor de la FCSB. I-a pus o clază de rezilierea de 20.000.000 de euro, de patru ori mai mare decât a lui Florinel Coman, scrie iamsport.ro.

Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB

Conform sursei citate, contractul lui Nana Antwi de la FCSB mai conţine câteva clauze incredibile, printre care şi asigurarea a două bilete de avion dus-întors până în Ghana.

Clauzele din contractul lui Nana Antwi la FCSB

Nana Antwi a ajuns în România

Nana Antwi a ajuns în România! Cel de al treilea transfer al lui Gigi Becali din această iarnă a sosit în ţara noastră, în timp ce FCSB se află încă în Antalya.

Fundaşul dreapta ghanez a oferit primele declaraţii pe aeroportul Otopeni. Nana Antwi va fi jucătorul FCSB-ului pentru următorii 4 ani şi jumătate. El a fost remarcat de Gigi Becali atunci când fosta lui echipă, Urartu, a întâlnit-o pe Farul în Conference League.

Reclamă

Sunt fericit să fiu aici, mă bucur că s-a rezolvat transferul. Voi da totul pentru echipă, pentru îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Nana Antwi pe aeroportul Otopeni, citat de orangesport.ro.

FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi în urmă cu 5 zile. Jucătorul de 23 de ani a bătut palma cu Gigi Becali şi a fost prezentat oficial pe pagina de Facebook a clubului, după ce liderul din Liga 1 îi mai adusese pe Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, şi Baba Alhassan, de la Hermannstadt.

Becali a plătit numai 50.000 de euro pentru fundaşul de la Urartu cotat la 275.000 de euro, în condiţiile în care acesta se afla în ultimele 6 luni de contract.

Reclamă 4 / 0/3

„FCSB anunță transferul lui Nana Antwi, de la FC Urartu. Fundașul ghanez în vârstă de 23 de ani a evoluat, în cele două sezoane și jumătate petrecute la echipa din Armenia, în 86 de partide, a înscris de două ori și a oferit 8 pase decisive.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arăta pe pagina de Facebook a liderului din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și