Închide meniul

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, chiar înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv: „Mai bun decât Louis Munteanu!”

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2024, 21:04

Reclamă
Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, chiar înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv: „Mai bun decât Louis Munteanu!

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, chiar înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv. Patronul campioanei a dezvăluit că Florin Tănase va semna, în cele din urmă, cu formaţia roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Maccabi Tel Aviv, pentru calificarea în turul trei preliminar din Champions League. Partida va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, de la ora 21:00.

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că a picat transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Patronul campioanei a declarat că i-a îndeplinit toate cerinţele atacantului, însă acesta nu s-a decis.

Astfel, în aceste condiţii, Gigi Becali s-a reorientat şi a anunţat că Florin Tănase va semna, cel mai probabil, cu FCSB. Latifundiarul din Pipera are mare încredere în Tănase, pe care îl consideră mai valoros decât Louis Munteanu.

„Nu mă mai interesează. Am făcut oferta de două milioane, dar el că băiatul, că tralala, că nu știu ce… ia la revedere, mă! I-am acceptat și salariul lui. Dar că el se mai gândește, că nu știu ce…

Reclamă
Reclamă 4

Florin Tănase cred că o să vină. Și eu cred că iau un jucător mai valoros, dar fără bani. Înțelegi? E mai golgheter Tănase decât Louis Munteanu”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Florin Tănase este liber de contract şi se antrenează cu FCSB, în această perioadă. Dacă va semna cu roş-albaştrii, acesta ar fi al patrulea transfer al verii oficializat de campioni, după Marius Ştefănescu, Daniel Popa şi David Kiki.

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a declarat, imediat după eșecul cu Oțelul, că William Baeten va deveni titular în locul lui Marius Ștefănescu.

Reclamă

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Marius Ștefănescu, jucător trimis în teren la pauza meciului cu Oțelul. Acesta a transmis că îl va titulariza pe William Baeten în locul mijlocașului transferat de la Sepsi, în această vară.

„Îmi pare rău că nu l-am băgat pe Baeten să îl cunosc. Am fost fraier, o să joc cu el în locul lui Ştefănescu. Ce să fac, îl văd pe Ştefănescu că se uită pe teren?

Dai 1.3 milioane pe un jucător şi vezi că el stă pe teren, nu face nimic.

Am dat-o în bară şi cu Antwi. Am dat-o în bară şi cu Kiki şi cu Antwi. Am dat-o în bară rău de tot. Îmi vine şi mie să râd de mine.

Când îl văd pe Kiki îmi vine şi mie să râd de mine. O repar eu acum, că mai e până în septembrie”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:57

„Suntem pierduţi!” Ilie Năstase, discurs furibund după ce David Popovici a devenit campion olimpic: „E prea puţin!”

22:41

FotoIubita lui David Popovici, cu lacrimi în ochi după aurul olimpic câștigat de „Regele Natației”. Imagini emoționante cu Taisia

22:35

LIVE TEXTPetrolul – Rapid 1-0. „Lupii” au dat lovitura! Derby de foc pe Ilie Oană

22:27

FotoImagini ISTORICE cu David Popovici la festivitatea de premiere! Momente emoţionante la intonarea imnului. Gest uriaş pe podium

22:15

„Sunt un băiat obişnuit! Sper să nu plâng!” David Popovici, reacţie de mare campion după ce a câştigat aurul la Jocurile Olimpice

22:14

VideoShow incredibil făcut de mii de români în timpul cursei lui David Popovici, la Jocurile Olimpice 2024. Ce s-a întâmplat la final

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și