Închide meniul

Gigi Becali a avut un derapaj rasist faţă de conducerea rivalei Rapid: „Asta e batjocură à la rromi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 august 2022, 12:28

Gigi Becali a avut un derapaj rasist faţă de conducerea rivalei Rapid: „Asta e batjocură à la rromi

Gigi Becali a avut un derapaj rasist faţă de conducerea rivalei Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un derapaj rasist faţă de conducerea rivalei Rapid. Reacţia de condamnat a finanţatorului de la FCSB a venit după ce în spaţiul public a apărut informaţia că giuleştenii vor să îi trasfere pe Darius Olaru şi Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nu a suportat ideea ca un club pe care îl consideră mai mic decât FCSB să încerce să ia jucători din lotul lui Nicolae Dică. Asta şi după ce a refuzat chiar în această vară o ofertă de 5 milioane de euro pentru Olaru.

Gigi Becali a avut un derapaj rasist faţă de conducerea rivalei Rapid

„Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?”, a spus Becali, la Pro Arena.

Pe lângă cuvintele nepotrivite folosite faţă de cei din conducerea de la Rapid, Becali a vorbit şi de sport, explicând care sunt preţurile reale pentru cei doi jucători menţionaţi mai sus, 5 milioane de euro pentru Mbappe Coman şi 6 milioane de euro pentru Olaru.

„Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane de euro, pe Olaru, 6 milioane de euro. Așa fac și eu o ofertă la batjocură. Dau 10 euro pe Rapid.

Reclamă

Dacă ei fac o ofertă de 3,5 milioane de euro e o batjocură. Bă, Rapidul nu poate să-i facă o ofertă lui Becali niciodată. Trebuie să se mai nască de 2-3 ori să ia jucători de la mine. Vând oricui. Și la Craiova și la CFR, dar la prețul pe care-l cer”, a spus Becali, pentru sursa citată mai sus.

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi, Monza. Jucătorul celor de la FCSB e favoritul lui Giovanni Becali şi putea să plece de la echipă încă din această vară, dacă Gigi Becali accepta 5 milioane de euro.

Patronul roş-albaştrilor a cerut 8 milioane de euro, iar clubul din Emirate l-a refuzat. Totuşi, suma poate fi una şi mai mare, dacă Olaru, cotat la 5.5 milioane de euro, va avea parte de o primă parte de sezon bună.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt vremuri grele, dar mă descurc. Am vorbit cu Adriano Galliani (n.r. CEO al clubului Monza, fost președinte la AC Milan) să duc jucători la Monza. Acum îl am pe ‘țeavă’ pe Darius Olaru! El este jucătorul din fotbalul românesc, care îmi place cel mai mult. Îl vezi peste tot, aleargă mult, nu pune capul jos, dă bine cu ambele picioare, iar dacă are o toamnă bună eu spun că în iarnă pleacă pe bani buni. Vorbesc cu multe echipe despre el.

Dacă Gigi Becali era mulțumit cu cinci milioane de euro era transferat în Emirate, dar patronul a vrut opt milioane. Am înțeles că s-a scris de echipa lui Olăroiu, dar nu este adevărat. A fost vorba de altă formație. Este mai bine că nu a plecat! O să mai avem oportunități și mai grozave pentru el”, a spus Becali, citat de playsport.ro.

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

 

Recomandări
  • Gigi Becali a avut un derapaj rasist faţă de conducerea rivalei Rapid
  • Becali a anunţat ce preţuri au Olaru şi Coman

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și