Închide meniul

Gigi Becali nu stă la discuţii nici cu noile achiziţii de la FCSB: „Pe mine nu mă păcăleşti”. Ce l-a scos din sărite la Miculescu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 ianuarie 2024, 8:16

Gigi Becali nu stă la discuţii nici cu noile achiziţii de la FCSB: „Pe mine nu mă păcăleşti. Ce l-a scos din sărite la Miculescu

Gigi Becali nu stă la discuţii nici cu noile achiziţii de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Gigi Becali nu stă la discuţii nici cu noile achiziţii de la FCSB. Baba Alhassan nu l-a convins în meciul din Bănie dintre Universitatea Craiova şi FCSB (0-3).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt jucător care nu are asigurat postul la FCSB este David Miculescu. Asta chiar dacă atacantul venit de la UTA a marcat în ultimele trei meciuri ale liderului, cele din campionat cu UTA şi Craiova şi amicalul cu LASK Linz.

Gigi Becali nu stă la discuţii nici cu noile achiziţii de la FCSB

„Întreabă-mă după 5-6 meciuri şi îţi spun. N-ai văzut? Mi-a plăcut foarte mult de Baba Alhasan la primul meci. Aseară nu mi-a mai plăcut de el. Eu imediat îi văd. Pe mine nu mă păcăleşti.

Miculescu nu înseamnă că dacă a dat un gol, gata. El a pierdut o minge în margine şi nu îmi convine. Poţi să pierzi mingea când dai o pasă greşit, dar dacă o ţii la picior şi ţi-o ia adversarul, la revedere!

Ai terminat-o! Driblezi şi nu ţi-a ieşit driblingul, asta e. Dar dacă îţi ia mingea, nu mai joci la mine. La fel şi la Ovidiu Popescu. Bă, dormi? Du-te şi dormi acasă la tine, nu la fotbal.

Reclamă

La mine, joci rapid şi nu pierzi mingea. Astea-s două lucruri esenţiale la mine. Se întâmplă să dai pas greşit. Dar dacă ţii mingea, la revedere. Cum să pierzi mingea în tuşă?

Pasează, nu vezi că toţi coechipierii tăi fac asta? De ce o ţii? Pasează. Dacă ai de dat pasă şi nu dai şi o pierzi, vai de capul tău. De ce o ţii? Dacă te bazezi pe tine, driblează”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Totuşi, cât timp victoriile se leagă la FCSB, jucătorii pot sta mai liniştiţi. Echipa lui Charalambous şi Pintilii e pe primul loc după 23 de etape, cu un avans consistent de 11 puncte faţă de CFR Cluj şi Rapid, principalele urmăritoare în lupta la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Şut poate merge la EURO 2024

Pe de altă parte, Gigi Becali are şi alte motive de bucurie legate de FCSB. Mihai Stoichiţă a anunţat că Adrian Şut va face parte cel mai probabil din lotul cu care Edi Iordănescu va ataca EURO 2024.

Mijlocaşul de 24 de ani cotat la 2 milioane de euro are parte de un sezon consistent, în care a şi marcat două goluri, în cele 27 de meciuri adunate în toate competiţiile.

”El este monitorizat tot timpul. Este un jucător de echipa naţională. Am văzut toate meciurile din această etapă. Mă uit la fiecare jucător susceptibil sau care apare. Eu sunt foarte bucuros când îl văd pe Şut jucând aşa.

Dacă Şut joacă în continuare aşa şi contracandidatul său pe post nu joacă niciun minut până la vară, mi se pare normal să îl luăm. Nu e decizia mea, e a lui Edi. Dar logica face parte din educaţia lui Edi.

Pe orice post e acelaşi lucru. Ştiu că de-a lungul timpului am avut portari care nu jucau la club, dar jucau foarte bine la echipa naţională. Este alt post. Dar, în teren… Exemplele vin de la oamenii care au trăit lucrurile acestea. Cei care nu le-au trăit…”, a spus Mihai Stoichiță pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și