Închide meniul

FCSB şi Rapid, licitaţie pentru un jucător din Liga 1! Suma uriaşă pe care Gigi Becali e dispus să o achite

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 decembrie 2023, 21:01

FCSB şi Rapid, licitaţie pentru un jucător din Liga 1! Suma uriaşă pe care Gigi Becali e dispus să o achite

FCSB şi Rapid au licitat pentru Baba Alhassan

Baba Alhassan, în Farul - Hermannstadt / Profimedia

FCSB şi Rapid, licitaţie pentru un jucător din Liga 1! Mijlocaşul celor de la FC Hermannstadt, Baba Alhassan, este dorit de cele două cluburi bucureştene, iar formaţia roş-albastră pare că va avea câştig de cauză în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, FCSB a făcut o primă ofertă de 200.000 de euro, dar Rapid a venit cu o ofertă mult mai bună. Giuleştenii îl voiau pe Alhassan pentru aproximativ 500.000 de euro, sumă pe care nu voiau să o depăşească. Acest lucru i-a determinat însă pe cei de la FCSB să pluseze.

FCSB şi Rapid, licitaţie pentru un jucător din Liga 1!

Potrivit sursei mai sus menţionate, FCSB va avea câştig de cauză în ceea ce priveşte transferul lui Baba Alhassan de la FC Hermannstadt.

În momentul în care Gigi Becali a auzit de interesul celor de la Rapid, acesta a venit cu o nouă ofertă. Patronul FCSB oferă 600.000 de euro, dar şi alte clauze avantajoase, suma totală de transfer fiind de aproximativ 700.000 de euro.

În acest sezon, Alhassan a evoluat în 17 partide pentru echipa pregătită de Marius Măldăruşanu, reuşind să înscrie două goluri. În prezent, el este cotat la 750.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, cu 100.000 de euro mai puţin decât era cotat în urmă cu fix un an. În sezonul regulat 2022/23, Alhassan a marcat şase goluri şi a oferit două pase decisive.

Reclamă

FC Hermannstadt se află în acest moment pe locul 7 în Liga 1, fiind la un singur punct în spatele celor de la U Cluj, formaţie care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în play-off.

Antrenorul care a fost aproape să semneze cu FCSB a rupt tăcerea despre negocierile cu echipa lui Gigi Becali: „S-a opus MM”

Antrenorul care a fost aproape să semneze cu FCSB, Dan Alexa, a rupt tăcerea despre negocierile cu echipa lui Gigi Becali. Din informaţiile pe care le are, Mihai Stoica s-ar fi opus numirii sale.

Cel cunoscut drept „Chirurgul”, din perioada în care era jucător şi nu se ferea de contactele dure, spune că nu îi poartă pică lui Mihai Stoica. Dan Alexa este în prezent liber de contract, după ce s-a despărţit de FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am avut contractul pe masă. E prea mult spus. Am avut discuții foarte serioase, chiar m-am gândit să accept. Mie mi-a plăcut ce am discutat. Am vorbit, dânsul a vrut să mă cunoască, am discutat foarte mult, i-a plăcut foarte mult de mine. În acel moment, din ce am înțeles, s-a opus MM Stoica.

Cam asta a fost. Aș fi acceptat să vin, mi-a plăcut foarte mult discuția cu Gigi, cum a dus discuția, cum a pus problema. Îți spun ceva. Este foarte greu să-l schimbe cineva pe Gigi Becali. Trebuie să fii nebun să crezi asta. Edi Iordănescu a avut contract clar… Eu nu îi port ranchiună lui MM”, a spus Dan Alexa pentru „Un Podcast„.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și