Închide meniul

Gigi Becali a dat lovitura! Avantajul pe care îl are FCSB în lupta la titlu: „Are calitatea necesară să facă diferenţa”

Alex Masgras Publicat: 27 decembrie 2023, 15:04

Reclamă
Gigi Becali a dat lovitura! Avantajul pe care îl are FCSB în lupta la titlu: „Are calitatea necesară să facă diferenţa

Gigi Becali a dat lovitura

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Luis Phelipe de la Poli Iaşi. Preşedintele moldovenilor a vorbit despre jucătorul brazilian şi crede că acesta poate face diferenţa la formaţia roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a înţeles cu Poli Iaşi şi a plătit 200.000 de euro pentru transferul jucătorului brazilian.

Gigi Becali a dat lovitura! Avantajul pe care îl are FCSB în lupta la titlu

Cornel Şfaiţer l-a lăudat pe Luis Phelipe şi crede că brazilianul este pregătit pentr a se impune la FCSB, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

„Eu cred că am mai spus-o. Am discutat cu el și l-am pregătit pentru ceea ce înseamnă FCSB. Trebuie să fie pregătit din toate punctele de vedere și fizic, și psihic. La FCSB e o concurență destul de mare, chiar dacă au avut și ei probleme de efectiv.

El are calitatea necesară să facă diferența, mai ales într-o echipă așa bună cum e FCSB. Asta depinde doar de el. În primul rând, eu un băiat care comunică cu oricine și e plăcut vestiarului, cred că asta îl va ajuta. Nu e ușor în Capitală, până la urmă vine și el dintr-un fotbal dezvoltat și se poate acomoda la FCSB. Eu cred în el și sper să se acomodeze și să își facă treaba la FCSB”, a declarat Cornel Şfaiţer, citat de digisport.ro.

Reclamă

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB. Noul atacant al celor de la FCSB a anunţat că e gata să dea totul pentru a-i impresiona pe Charalambous şi Pintilii.

Luis Phelipe ştie că presiunea va fi una infernală la FCSB, dar a spus că va trage tare la antrenamente pentru a se impune. Luis Phelipe nu va juca în Poli Iaşi – FCSB, dar a spus că va fi prezent în tribune şi că va avea „inima împărţită”.

„Sunt şi supărat, şi fericit. Acum trebuie să mă transfer, e un grup excepţional, îi iubesc pe toţi de aici, acum aştept această nouă provocare. Da, este ultimul meci, s-a pus presiune pe mine că trebuie să muncesc mult, astăzi am făcut egal, este un punct important.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul mi-a spus ‘Luis, trebuie să te bucuri, trebuie să ne ajuţi’ înainte de a mă transfera. (n.r. – despre transferul la FCSB) Sunt gata, trebuie să muncesc mult, să-mi căştig locul în echipă, la FCSB e greu să joci, sunt pregătit să mă antrenez şi vom vedea.

(n.r. – despre Poli Iaşi – FCSB) Vreau să văd acest meci, este un meci important pentru mine, e Poli Iaşi împotriva echipei mele, FCSB, inima mea este împărţită. Vor fi momente grele sunt convins dar mă duc acolo să muncesc serios, să fiu serios şi să muncesc greu”, a spus Luis Phelipe la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și