Închide meniul

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB: „Trebuie să muncesc mai mult! S-a pus presiune pe mine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2023, 21:15

Reclamă
Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB: „Trebuie să muncesc mai mult! S-a pus presiune pe mine!

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB

Luis Phelipe / Hepta

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB. Noul atacant al celor de la FCSB a anunţat că e gata să dea totul pentru a-i impresiona pe Charalambous şi Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Phelipe ştie că presiunea va fi una infernală la FCSB,  dar a spus că va trage tare la antrenamente pentru a se impune. Luis Phelipe nu va juca în Poli Iaşi – FCSB, dar a spus că va fi prezent în tribune şi că va avea „inima împărţită”.

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB

„Sunt şi supărat, şi fericit. Acum trebuie să mă transfer, e un grup excepţional, îi iubesc pe toţi de aici, acum aştept această nouă provocare. Da, este ultimul meci, s-a pus presiune pe mine că trebuie să muncesc mult, astăzi am făcut egal, este un punct important.

Antrenorul mi-a spus ‘Luis, trebuie să te bucuri, trebuie să ne ajuţi’ înainte de a mă transfera. (n.r. – despre transferul la FCSB) Sunt gata, trebuie să muncesc mult, să-mi căştig locul în echipă, la FCSB e greu să joci, sunt pregătit să mă antrenez şi vom vedea.

(n.r. – despre Poli Iaşi – FCSB) Vreau să văd acest meci, este un meci important pentru mine, e Poli Iaşi împotriva echipei mele, FCSB, inima mea este împărţită. Vor fi momente grele sunt convins dar mă duc acolo să muncesc serios, să fiu serios şi să muncesc greu„, a spus Luis Phelipe la digisport.ro.

Reclamă

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB. Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer a dezvăluit de discuție a purtat cu tânărul brazilian, care a ajuns abia în această vară la echipa din Copou și care a fost achiziționat deja de vicecampioana României.

Gigi Becali l-a transferat pe Luis Phelipe, de la Poli Iași, în schimbul sumei de 200.000 de euro. De asemenea, oficialii echipei din Moldova au păstrat și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului.

“Mi-a spus că nu ar fi semnat cu un alt club din România. Ar mai fi aşteptat. Am discutat personal cu el, este şansa lui. I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB. I-am spus că trebuie să meargă pregătit acolo. I-am recomandat să nu meargă în Brazilia, să rămână conectat la ce are de făcut. La FCSB trebuie să fii bine pregătit din toate punctele de vedere.

Reclamă 4 / 0/3

Mental, fizic, psihic. Au şi preparator fizic foarte bun. El a crescut mult la noi şi mai are încă de muncă. Dar am mare încredere în el. S-a mai maturizat, sunt jucători care se maturizează mai târziu. Încă e tânăr, face 23 de ani în februarie.

I-am spus că dacă îşi doreşte să joace la un nivel bun trebuie să fie foarte serios. Are o şansă acum. Avem 20% dintr-un viitor transfer. Şi eu cred în aceste lucruri. De obicei, când am făcut asta la fotbal mi-a ieşit”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit fanatik.ro.

Luis Phelipe a ajuns la Poli Iași în această vară, de la formația braziliană Atletico Goianiense. În tricoul moldovenilor a jucat 18 partide, în care a reușit să marcheze 3 goluri și a oferit 3 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și