Închide meniul

Gigi Becali a dat lovitura cu Andrea Compagno: „Va fi om de bază, extrem de important! Poate să ajungă în Serie A”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2022, 23:36

Gigi Becali a dat lovitura cu Andrea Compagno: „Va fi om de bază, extrem de important! Poate să ajungă în Serie A

Andrea Compagno, gol la debut la FCSB

Andrea Compagno, gol la debut la FCSB / Captură Orange Sport

Gigi Becali a dat lovitura cu Andrea Compagno. O spune chiar Nicolo Napoli, fostul antrenor al atacantului italian de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli e convins că Andrea Compagno se va impune la FCSB şi îşi poate vedea, în scurt timp, visul cu ochii. Compagno a anunţat că marele său vis este să ajungă să joace în Serie A.

Gigi Becali a dat lovitura cu Andrea Compagno

Gigi Becali a plătit pentru Andrea Compagno suma de 1.500.000 de euro. Mai mult, Becali i-a lăsat şi un procent de 10 la sută lui Adrian Mititelu dintr-un viitor transfer.

„Compagno este un băiat cuminte, care joacă mereu pentru echipă! Un fotbalist foarte bun. Cu siguranță, va fi un om de bază pentru FCSB. Va fi extrem de important pentru ei! Cred că Andrea poate să ajungă chiar și în Serie A”, a spus Nicolo Napoli pentru prosport.ro.

Andrea Compagno, promisiune uriașă după debutul cu gol la FCSB

Andrea Compagno e convins că FCSB se va lupta la titlu în acest sezon, în ciuda startului dezastruos al roș-albaștrilor. Vicecampioana României este doar pe locul 13 în Liga 1.

Reclamă

Cu Farul, Andrea Compagno a marcat în minutul 70. Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu, i-a centrat atacantului italian, iar acesta a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștrilor.

„Chiar dacă am marcat, preferam ca echipa mea să câștige. Din păcate nu a fost așa. Sunt sigur că această echipa se va ridica în clasament și o să lupte pentru titlu. M-am gândit că după golul de 2-1 o să revenim, dar din păcate cei de la Farul au închis meciul.

Cum ai zis, am venit acum. FCSB e echipa cea mai mare din România. Nu sunt fericit dacă am dat gol și dacă echipa a pierdut. Eu vreau să fiu decisiv, să câștigăm. Nu citesc, nu mă uit la alții, eu fac ce spune antrenorul. Trebuie să dau 100% pe teren”, a spus Andrea Compagno, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, reacție sinceră după debutul lui Andrea Compagno la FCSB

Mihai Stoica a avut o reacție sinceră după meciul de debut al lui Andrea Compagno la FCSB, înfrângerea 1-3 cu Farul. MM a recunoscut că italianul s-a chinuit cu fundașii lui Gică Hagi.

„Cred că este singurul câștig evident. Cred că ne va ajuta. Noi am avut și aveam probleme mari, ne-am pierdut marcatorul, pe Tănase. Ieri, Hagi a pregătit jocul excepțional. l-au ținut pe Compagno ca într-un sandviș”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și