Închide meniul

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul de 1.5 milioane de euro făcut de FCSB. „Unul dintre cele mai bune din ultimii 8-10 ani”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2022, 10:44

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul de 1.5 milioane de euro făcut de FCSB. „Unul dintre cele mai bune din ultimii 8-10 ani

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Vadim Rață să revină la Voluntari

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul de 1.5 milioane de euro al lui Andrea Compagno, la FCSB. O spune Vali Badea, fostul atacant al roş-albaştrilor. Jucătorul venit de la Craiova a marcat deja un gol pentru vicecampioni, în meciul pierdut cu Farul lui Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Din primul meci, mi-a plăcut foarte mult. E unul dintre cele mai bune transferuri pe postul de atacant din ultimii 8-10 ani. E un jucător disponibil la efort, cere mingea, este în fața porții și cred că va marca multe goluri.

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul de 1.5 milioane de euro făcut de FCSB

Aș vrea mai multă concentrare din partea jucătorilor, o atitudine mai bună. Majoritatea jucătorilor sunt aduși din campionatul intern, când jucau cu FCSB, aveau altă atitudine, așa ar trebui să aibă, ca și când ar juca împotriva clubului la care au ajuns. Sunt jucători buni”, a spus Badea, citat de digisport.ro.

Gigi Becali a plătit pentru Andrea Compagno suma de 1.500.000 de euro. Mai mult, Becali i-a lăsat şi un procent de 10 la sută lui Adrian Mititelu dintr-un viitor transfer.

„Compagno este un băiat cuminte, care joacă mereu pentru echipă! Un fotbalist foarte bun. Cu siguranță, va fi un om de bază pentru FCSB. Va fi extrem de important pentru ei! Cred că Andrea poate să ajungă chiar și în Serie A”, a spus Nicolo Napoli pentru prosport.ro.

Reclamă

Andrea Compagno, promisiune uriașă după debutul cu gol la FCSB

Andrea Compagno e convins că FCSB se va lupta la titlu în acest sezon, în ciuda startului dezastruos al roș-albaștrilor. Vicecampioana României este doar pe locul 13 în Liga 1.

„Chiar dacă am marcat, preferam ca echipa mea să câștige. Din păcate nu a fost așa. Sunt sigur că această echipa se va ridica în clasament și o să lupte pentru titlu. M-am gândit că după golul de 2-1 o să revenim, dar din păcate cei de la Farul au închis meciul.

Cum ai zis, am venit acum. FCSB e echipa cea mai mare din România. Nu sunt fericit dacă am dat gol și dacă echipa a pierdut. Eu vreau să fiu decisiv, să câștigăm. Nu citesc, nu mă uit la alții, eu fac ce spune antrenorul. Trebuie să dau 100% pe teren”, a spus Andrea Compagno, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și