Închide meniul

Gică Hagi, sfat preţios pentru Gigi Becali, chiar la cununia lui Ianis! Ce atacant i-a recomandat pentru FCSB: „Voi urma sfatul!”

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 8:26

Reclamă
Gică Hagi, sfat preţios pentru Gigi Becali, chiar la cununia lui Ianis! Ce atacant i-a recomandat pentru FCSB: „Voi urma sfatul!

Gigi Becali a dat lovitura cu ultimul transfer făcut în această iarnă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Gică Hagi i-a dat un sfat preţios lui Gigi Becali, chiar la cununia lui Ianis. Patronul de la FCSB a dezvăluit ce discuţie a purtat cu naşul său, mărturisind că acesta i-a dat o soluţie pentru postul de atacant al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a manifestat, în mai multe rânduri, dorinţa de a transfera un atacant în această iarnă. Până în acest moment, FCSB a transferat doi jucători, pe Luis Phelipe şi pe Baba Alhassan.

Gică Hagi, sfat preţios pentru Gigi Becali, chiar la cununia lui Ianis

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat un scurt dialog despre fotbal cu Gică Hagi, chiar la cununia lui Ianis, din prima zi de Crăciun. Patronul de la FCSB a declarat faptul că „Regele” i-a recunoscut că nu mai are forţă să se luptă pentru titlu, în acest sezon.

Latifundiarul din Pipera i-a cerut şi un sfat naşului său, în legătură cu un atacant pentru FCSB. Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri şi i-a recomandat lui Gigi Becali să-l folosească pe Florinel Coman pe acest post. Patronul roş-albaştrilor a mers imediat la „Mbappe de România”, prezent şi el la petrecere, şi i-a dezvăluit ce planuri are.

„Am vorbit despre fotbal cu el (n.r.- cu Hagi la cununia lui Ianis) și i-am spus că-mi mai trebuie un atacant. `Dă-mi un sfat, că și-așa nu te bați cu mine acum`. A recunoscut că n-are cum, că a făcut maximum cu echipa aia. A spus: `Nu mai căuta atacant, bagă-l pe șeptar (n.r.- Florinel Coman) și vei avea un atacant cum nu s-a mai văzut în România`!

Reclamă

`Bă, Gică, dar nu vrea`! Și m-am dus la masa lui Coman și i-am spus că Hagi spune că poți să fii atacant! `Bă, te bag atacant`! El a spus, săracul: `Da, nea Gigi, dar măcar să mă antrenez așa, să mă deprind puțin`. Ca atare, vom încerca să jucăm cu el atacant, voi urma sfatul lui Gică”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

FCSB a reușit al treilea transfer al iernii

FCSB a reușit al treilea transfer al iernii. Chiar Gigi Becali a confirmat că a reușit să aducă jucătorul pe care și-l dorea. Este vorba despre fundaşul dreapta de Urartu, Nana Antwi. Fotbalistul intrase în ultimele 6 luni de contract și a putut semna cu liderul Ligii 1. Rămâne de văzut dacă se va alătura încă din această iarnă lotului lui Elias Charalambous.

Becali este dispus să achite 50.000 de euro pentru ca fundaşul să se alăture încă de acum vicecampioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

„FCSB a semnat cu băiatul ăla în ianuarie, jucătorul este al nostru din iunie. Astăzi a plecat un impresar ca să negocieze cu ei, le-am trimis contractul semnat de jucător și negociază să mai dăm 50.000 și să vină mai repede”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și