Închide meniul

Gigi Becali a decis! Jucătorul care nu mai are ce căuta la FCSB după ce a jucat în remiza cu Universitatea Craiova: „E bezmetic. Gata, am văzut acum!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2023, 12:40

Gigi Becali a decis! Jucătorul care nu mai are ce căuta la FCSB după ce a jucat în remiza cu Universitatea Craiova: „E bezmetic. Gata, am văzut acum!

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Gigi Becali, conferinţă de presă la Palat / AntenaSport

  • Gigi Becali a răbufnit la adresa unui jucător
  • FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Gigi Becali a decis cine este jucătorul care nu mai are ce căuta la FCSB. Patronul vicecampioanei a luat decizia după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 26-a a Ligii 1. Latifundiarul din Pipera şi-a vărsat nervii pe Răzvan Oaidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 24 de ani a fost primul jucător care a intrat pe teren după pauză. L-a înlocuit pe Octavian Popescu, în minutul 64. Oaidă este considerat vinovat pentru faptul că nu a ţinut de minge şi le-a permis oltenilor să plece cu un punct de pe Arena Naţională.

Gigi Becali a decis. Răzvan Oaidă este jucătorul care nu mai are ce căuta la FCSB

Oaidă a fost atacat de Gigi Becali şi a fost anunţat că nu va mai juca în tricoul roş-albastru.

Reclamă

Ce să am eu grijă pe finalul meciurilor? E adevărat, s-a greşit! Ce s-a greşit? Dacă îl bagi pe Oaidă, îi spui stai acolo… că de aia îl bagi. El se duce pe acolo, îl vezi prin careu, bezmetic, n-o să mai intre. Tot a zis să nu-l băgăm, să nu-l băgăm. Eu am zis că e băiat bun şi am mers pe bunătatea lui şi am zis să-l bag! Dar dacă nu înţelegi… stai mă acolo! El se duce prin careu, să primească… cu bolte, mingi pe acolo. Bezmetic. Ce caută pe acolo, nu ştiu. Nu mai poţi să construieşti!

Deci am ajuns la concluzia că dacă vrei să ţii de rezultat, trebuie să o faci cu jucători valoroşi care ţin de minge, care pasează. Chiar dacă sunt obosiţi, trebuie să stea în teren ca să ţină de minge. Nu poţi să ţii de minge cu Oaidă. Gata, am văzut acum!„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Reclamă

Răzvan Oaidă a mai fost ameninţat şi în trecut că va fi nevoit să îşi caute echipă. În această ediţie de campionat a jucat în 22 de partide. A fost titular în 11 confruntări. Gigi Becali l-a adus de la FC Botoşani, în 2019, pentru 700.000 de euro.

Răzvan Oaidă a avut emoţii şi în finalul anului trecut

Răzvan Oaidă a oferit o reacție categorică în luna octombrie, după ce Gigi Becali a amenințat că îl dă afară de la FCSB. Mijlocașul roș-albaștrilor e sigur că un gol i-ar reda încrederea.

Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. O victorie muncită, meritată. Aveam mare nevoie de aceste trei puncte. Cred că am și eu nevoie de gol la fel ca oricare alt jucător. Îmi doresc și sunt sigur că voi reuși cât de curând.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul a venit, am discutat, ne-a încurajat. Venirea lui a fost de bun augur, am câștigat și asta e ce contează. Ne-a trezit, ne-a motivat în stilul dânsului.

Încerc să nu pun la suflet, să mă concentrez pe fotbal și atât. Trebuie să fim puternici. E foarte important că am urcat în clasament. Suntem pe un drum bun și asta ne dă încredere”, a spus Răzvan Oaidă, conform digisport.ro, după ce a jucat 34 de minute în FCSB – UTA 2-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat