Închide meniul

Reacția lui Răzvan Oaidă după ce Gigi Becali a amenințat că îl dă afară de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2022, 23:36 / Actualizat: 17 octombrie 2022, 6:51

Reacția lui Răzvan Oaidă după ce Gigi Becali a amenințat că îl dă afară de la FCSB

Răzvan Oaidă a bătut palma cu Rapid

Răzvan Oaidă, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Răzvan Oaidă a oferit prima reacție după ce Gigi Becali a amenințat că îl dă afară de la FCSB. Mijlocașul roș-albaștrilor e sigur că un gol i-ar reda încrederea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaidă a intrat în minutul 56 al meciului FCSB – UTA 2-1. 

Reacția lui Răzvan Oaidă după ce Gigi Becali a amenințat că Gigi Becali îl dă afară de la FCSB

„Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. O victorie muncită, meritată. Aveam mare nevoie de aceste trei puncte. Cred că am și eu nevoie de gol la fel ca oricare alt jucător. Îmi doresc și sunt sigur că voi reuși cât de curând.

Patronul a venit, am discutat, ne-a încurajat. Venirea lui a fost de bun augur, am câștigat și asta e ce contează. Ne-a trezit, ne-a motivat în stilul dânsului.

Încerc să nu pun la suflet, să mă concentrez pe fotbal și atât. Trebuie să fim puternici. E foarte important că am urcat în clasament. Suntem pe un drum bun și asta ne dă încredere”, a spus Răzvan Oaidă, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce a spus Darius Olaru după FCSB – UTA 2-1

Mijlocașul roș-albaștrilor a înscris primul gol din această stagiune. „Perla” lui Gigi Becali crede că vicecampioana României poate să-și relanseze sezonul.

Olaru a dezvăluit că va încerca să șuteze mai des la poartă. Vrea să fie din nou decisiv în meciurile echipei sale.

„Un meci dificil, un adversar bun, mă bucur că am marcat și eu, cel mai important e că mi-am ajutat echipa să câștige. Am avut poziție de șut, am zis să-mi încerc șansa. Voi încerca mai des, dar nu asta e important, important e să ne apropiem de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Victoriile ne dau încredere, ne fac să creștem în evoluții. Din păcate, în Conference League nu am avut rezultatele pe care le-am văzut. Caracterele puternice la greu se văd. Sper să continuăm la fel. Cred că, în față, patronul e un om foarte bun, ne-a dat încredere, l-am simțit lângă noi, victoria e și pentru el. Victoria este pentru toți, pentru staff, sperăm să continuăm la fel„, a spus Darius Olaru, conform digisport.ro.

FCSB, victorie importantă cu UTA

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri. În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord. Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalti, în minutul 88. Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma (Nikolov 78), Olaru – Omrani (Oaidă 55), Compagno (Miculescu 90), Fl. Coman (Oct. Popescu 78). ANTRENOR: Nicolae Dică

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriş, Abeid (Dobrescu 70) – Anton, Cascini (Keseru 78) – Stahl (Jobello 46), R. Pop (Negoescu 69), Otele (Ubbink 69) – Postolachi. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și