Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a dezvăluit câți bani mai are de recuperat din investițiile făcute la FCSB în ultimii 20 de ani: „Le-am dat foc! Acum trebuie să-i scot!”

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iulie 2022, 9:40 / Actualizat: 23 iulie 2022, 10:41

Gigi Becali a dezvăluit câți bani mai are de recuperat din investițiile făcute la FCSB în ultimii 20 de ani: „Le-am dat foc! Acum trebuie să-i scot!

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Gigi Becali a dezvăluit câți bani mai are de recuperat din investițiile făcute la FCSB în ultimii 20 de ani
  • Anunțul patronului: „Le-am dat foc! Acum trebuie să-i scot!”

Gigi Becali a dezvăluit câți bani mai are de recuperat în urma investițiilor realizate la FCSB în cei aproape 20 de ani petrecuți la cârma clubului. Finanțatorul „roș-albaștrilor” s-a săturat să își investească averea în echipă și este hotărât să o scoată la vânzare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele dezamăgitoare ale FCSB-ului din debutul noului sezon l-au pus serios pe gânduri pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a anunțat că este pregătit să renunțe la clubul pe care îl conduce din ianuarie 2003.

Gigi Becali a dezvăluit câți bani mai are de recuperat din investițiile făcute la FCSB în ultimii 20 de ani

În urma tuturor tranzacțiilor realizate în ultimele două decenii, Gigi Becali a tras linie și a anunțat câți bani mai are de recuperat: 20 de milioane de euro. Exact aceeași sumă o solicită acum milionarul român pentru a vinde echipa, cu tot cu lotul actual:

Reclamă

„Una peste alta, sunt 20 de milioane băgate. Cu totul, cu tot de la început. Sunt băgați și trebuie să îi scot. 20 de milioane sunt bani… cum să-i arunci așa? Atunci trebuie să fac în așa fel încât să micșorez cheltuielile. În viață, trebuie să faci în așa fel încât să nu dai foc banilor tăi. Eu până acum le-am dat foc și nu mai vreau.

Sunt banii mei, trebuie să îmi scot banii. Faceți voi fotbal, e greu de făcut fotbal în România. De unde să aibă omul atâția bani ca să-i dea la fotbal? Eu am știut să lucrez, de-aia nu sunt în faliment. Am controlat eu totul, și schimbări și echipă și tot. Altfel, intram în faliment ca toți ceilalți. Toți au pus manageri și toți au intrat în groapă. Toată lumea, praf. Singurii oameni care au rezistat suntem eu cu Hagi, care controlăm tot. Chiar și Rotaru controlează.

Reclamă

(N.r. – Dacă vine cineva să vă dea o sumă pentru FCSB, o vindeți?) Pe loc! 20 de milioane am dat, dacă îmi dă cineva acum 20 de milioane, o dau cu tot cu jucători. Cum să nu fii supărat? Păi dacă vezi că nu ai perspectivă… Eram optimist, dar acum am văzut că nu e perspectivă.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea

Gigi Becali este dispus să îi mai dea o şansă lui Toni Petrea. Patronul roş-albaştrilor a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că nu ia în calcul să schimbe antrenorul înaintea derby-ului Rapid – FCSB.

Nici măcar eşecul umilitor suferit în Georgia, 0-1 cu Saburtalo, nu l-a făcut pe Becali să ia o decizie drastică. Conducătorul vicecampioanei este dispus să îi mai dea o şansă tehnicianului de 47 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu (n.r. dacă s-a gândit să schimbe antrenorul). Păi ce legătură are antrenorul? Ce să-i facă el, antrenorul, lui Haruţ, de exemplu? Haruţ, când îi vine un adversar, în loc să-l atace el se duce în centrul careului, îl lasă pe Dawa care e fundaş central. Păi Haruţ în loc să-l atace face paşi înapoi vreo 10 metri. Atunci fă paşi înapoi până în poartă. Ce poate să-i facă?

Nu schimb eu antrenorul acum, ţaca-paca. Nu! O să văd ce se întâmplă. Nu e mare lucru să întoarcem rezultatul (n.r cu Saburtalo). E 1-0, aia e echipă să ne bată? Nu e problemă de ei, că o să-i scoatem pe ăştia, dar mai departe ce facem? Dacă jucăm aşa cu o echipă tare ne dă 4-5, ne facem de râs.

Eu nu mai am nicio motivaţie de a continua, dar trebuie să continui ca să îmi scot banii. Nu arunc cu banii, fac tot posibilul să-mi scot banii„, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Din informaţiile Fanatik, Nicolae Dică ar fi varianta de rezervă pregătită de latifundiarul din Pipera. Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi. Totuși, fostul atacant spune că încă nu a fost contactat de patronul FCSB-ului:

„Mă bucur că apar asemenea veşti, înseamnă că am făcut ceva cât am fost acolo. Cred că am avut rezultate bune. N-am vorbit cu absolut nimeni, nu s-a pus problema ca eu să merg la Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat