Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 aprilie 2024, 23:46

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu. Patronul de la FCSB este în culmea fericirii după victoria echipei sale de pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0. Florinel Coman a marcat unicul gol al partidei care a dus-o pe FCSB la 13 puncte de locul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei din Gruia, Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, acţionarul majoritar al celor de la Rapid, echipă care nu a reuşit să se impună în play-off şi care a coborât până pe locul 5.

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”

Patronul celor de la FCSB a declarat că a vorbit cu Dan Şucu şi i-a transmis că nu poate să cucerească titlul de campion în Liga 1 dacă se va întări cu jucători pe care FCSB sau CFR Cluj nu îi mai doresc:

„Am vorbit cu Şucu şi i-am zis ‘băi Dane, tu vrei să iei campionatul cu jucători de la mine şi de la CFR’? Păi noi suntem idioţi? Nu ai cum. El o să întărească echipa. Rapid are o echipă valoroasă, dar nu îi spun eu secretul. E o chichiţă”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro.

CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!

CFR Cluj – FCSB 0-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Roş-albaştrii” au ajuns, în urma victoriei de duminică seară, la 13 puncte în faţa lui CFR Cluj şi a Universităţii Craiova.

Reclamă

FCSB are 4 victorii din 4 meciuri disputate în play-off. „Roş-albaştrii” au ajuns la 44 de puncte în play-off şi sunt ca şi campioni. Etapa viitoare ei ar putea să fie matematic câştigătorii Ligii 1. CFR Cluj şi Universitatea Craiova, echipele aflate pe locurile 2 şi 3 în Liga 1, au 31 de puncte.

CFR Cluj: R. Sava – Cr. Manea, M. Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Mogoș, Kresic, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și