Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2024, 23:00 / Actualizat: 15 aprilie 2024, 1:10

Reclamă
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!

CFR Cluj - FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off!

Florinel Coman, autorul singurului gol al meciului / Profimedia Images

CFR Cluj – FCSB 0-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Roş-albaştrii” au ajuns, în urma victoriei de duminică seară, la 13 puncte în faţa lui CFR Cluj şi a Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are 4 victorii din 4 meciuri disputate în play-off. „Roş-albaştrii” au ajuns la 44 de puncte în play-off şi sunt ca şi campioni. Etapa viitoare ei ar putea să fie matematic câştigătorii Ligii 1. CFR Cluj şi Universitatea Craiova, echipele aflate pe locurile 2 şi 3 în Liga 1, au 31 de puncte.

CFR Cluj – FCSB 0-1 LIVE TEXT

Min. 90+11: Fluier final! „Roş-albaştrii” au obţinut a patra victorie din 4 posibile în play-off! Etapa viitoare echipa lui Gigi Becali ar putea fi matematic campioană!

Min. 90+10: Încăierare! Abeid a văzut cartonaşul roşu

Min. 90: O nouă ocazie pentru CFR Cluj! Acelaşi Muhar a tras peste poartă

Reclamă

Min. 75: Ocazie mare pentru FCSB! Olaru a tras pe spaţiul porţii, Sava a reuşit să respingă

Min. 73: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj! Bîrligea a şutat în portar din doar câţiva metri! Mingea s-a întors la el, dar a doua oară a tras pe lângă poartă

Min. 72: Florinel Coman, din nou aproape de gol! Şutul său, în forţă, nu a trecut departe de poarta lui Sava

Reclamă 4 / 0/3

Min. 47: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj! Lăsat nemarcat la o centrare, Manea nu a reuşit să înscrie, lovitura lui de cap trecând pe lângă poarta lui Târnovanu

Min. 42: O nouă ocazie pentru CFR Cluj! Muhar a reluat cu capul peste poartă

Min. 40: Acţiune periculoasă a lui Bîrligea! Atacantul CFR-ului a finalizat târziu şi slab după ce scăpase bine pe partea dreaptă

Min. 39: Târnovanu a ieşit rău pe o centrare, dar „roş-albaştrii” au scăpat cu faţa curată

Min. 16: CFR Cluj – FCSB 0-1! Florinel Coman a executat perfect lovitura liberă şi a deschis scorul!

Min. 15: Florinel Coman a luat o acţiune pe cont propriu şi a fost faultat la marginea careului

Min. 12: Bară pentru FCSB! Sava a respins în transversală un şut violent al lui Adrian Şut!

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

CFR Cluj: R. Sava – Cr. Manea, M. Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Mogoș, Kresic, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

CFR Cluj speră că o victorie cu FCSB să îl convingă pe Dan Petrescu să revină în Gruia. „Bursucul” a ajuns în România şi a recunoscut că a avut o discuţie deja cu patronul Neluţu Varga.

„E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde.

Vă daţi seama, acolo au fost cele mai mari succese ale mele şi e normal să se speculeze aşa. Nu m-a sunat nimeni până acum, decât patronul de la CFR. Dar nu numai acum. Pentru că avem o relaţie foarte bună. M-a întrebat ce fac, nu m-a întrebat dacă vin, am zis ‘Vin în ţară şi vorbim’, a spus Petrescu, la revenirea în ţară.

Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj

Sunt absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj. Antrenorul roș-albaștrilor, Elias Charalambous, a vorbit despre problemele de lot înainte de meciul din Gruia.

În cadrul conferinței de presă, Elias Charalambous a anunțat faptul că FCSB nu se va putea baza pe Alexandru Băluță, Ovidiu Popescu, Ionuț Panțîru și Luis Phelipe, pentru partida cu fosta campioană a României.

„Băluță nu va juca mâine, nu este la 100%. La fel Ovidiu Popescu, Panțîru și Luis Phelipe, ei nu vor juca”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

CFR Cluj – FCSB | Echipele probabile

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și