Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce îl va determina să îl cumpere definitiv pe Deian Sorescu: „Eu cu CFR am ce am! Nu mai suport că tot timpul e în faţa mea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 martie 2023, 13:27

Gigi Becali a dezvăluit ce îl va determina să îl cumpere definitiv pe Deian Sorescu: „Eu cu CFR am ce am! Nu mai suport că tot timpul e în faţa mea!

Gigi Becali, mesaj clar pentru Florin Talpan

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce îl va determina să îl cumpere definitiv pe Deian Sorescu. Patronul de la FCSB a spus că dacă echipa sa va termina în faţa celor de la CFR Cluj, atunci va achita clauza pentru a-l cumpăra definitiv pe Sorescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a reuşit să îl imprumute pentru 6 luni în această iarnă. Afacerea l-a costat doar 50 de mii de euro. Dacă vrea să îl transfere definitiv, Becali trebuie să bage adânc mâna în buzunar şi să mai achite 950.000 de euro.

Gigi Becali a dezvăluit ce îl va determina să îl cumpere definitiv pe Deian Sorescu

„Ne luptăm pentru locul 2 cu CFR Cluj. E bine dacă zic așa? Eu mă lupt cu CFR. Farul vreau să fie campioană, iar eu vreau locul 2. Ăsta e țelul meu, ca la final să fiu peste CFR, asta e dorința mea. Când se termină campionatul, vreau să fiu peste CFR. Nu mai suport, că tot timpul CFR e în fața mea. Vreau să fiu peste CFR!

Apoi, dacă ia Farul campionatul, să-l ia. Eu cu CFR am ce am. Dacă o să fim în fața CFR-ului când se termină campionatul, o să achităm clauza de cumpărare pentru Sorescu. Pentru că apoi vrem Liga Campionilor. Dar nu se poate Liga Campionilor de pe locul 2...”, a spus Gigi Becali.

Salariul lui Deian Sorescu la FCSB

Salariul lui Deian Sorescu la FCSB este unul important pentru Liga 1. Mai mult, Gigi Becali a plătit 50.000 de euro pentru împrumutul de la Rakow, până la finalul sezonului. Conform gsp.ro, jucătorul cotat la 1.5 milioane de euro va încasa lunar 16.500 de euro, până la finalul împrumutului de la gruparea poloneză.

Reclamă

În situația în care jucătorul va fi transferat definitiv, Gigi va plăti 950.000 de euro și îi va oferi un contract pe trei ani. Mai mult, și salariul lui va ajunge la 19.000 de euro.

Creșterea este una uriașă pentru jucătorul cu două goluri marcate în Polonia, în această campanie. La Dinamo, el câștiga 2500 de euro pe lună, având la vremea respectivă unul dintre cele mai mici salarii din ”haită”.

„Erai stelist de mic?” Răspunsul surprinzător oferit de Deian Sorescu

„Erai stelist de mic?„, a fost întrebarea sensibilă primită de Deian Sorescu, după ce a semnat cu FCSB. Fostul dinamovist spune că nu a ţinut cu nicio echipă când era mic, un lucru suprinzător pentru un fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

A jucat la Dinamo, iar acum s-a transferat la FCSB. Întrebat despre simpatiile sale în fotbal, Deian Sorescu a dat un răspuns total neaşteptat.

În spaţiul public au apărut fotografii cu Sorescu alături de Bănel Nicoliţă, Alexandru Bourceanu sau Iasmin Latovlevici, jucători ce au făcut istorie la echipa lui Gigi Becali. Totul se întâmpla când Sorescu era doar un junior.

Întrebat despre echipa favorită din copilărie, Deian Sorescu a mărturisit că nu a ţinut cu nimeni, aşa cum făceau majoritatea copiilor. Sorescu este un fost căpitan de la Dinamo.

„Nu, nu am ţinut cu nicio echipă de mic, să spun sincer. Nu am avut o favorită ca şi alţi copii. Dar acele poze au apărut şi în perioada în care am fost la Dinamo… era atunci un trial pentru echipa naţională de juniori şi venise echipa mare a Stelei.

Clar, orice copil care vede echipa mare a Stelei, plus fiind şi prieten cu Latovlevici… din aceeaşi zonă… oraş, sat… am vrut să fac poză cu toată lumea. Nu a fost nimic intenţionat„, a spus Deian Sorescu, în cantonamentul din Antalya, la finalul amicalului cu Pogon.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și