Închide meniul

Gigi Becali a distrus jocul echipei şi pe Denis Haruţ după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Nu am legat 3 pase! El a fost zero!” Laude pentru Dawa şi Tamm

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2022, 11:53

Gigi Becali a distrus jocul echipei şi pe Denis Haruţ după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Nu am legat 3 pase! El a fost zero! Laude pentru Dawa şi Tamm

Gigi Becali a distrus jocul echipei şi pe Denis Haruţ după partida cu Universitatea Craiova

Gigi Becali, discurs dur după Universitatea Craiova - FCSB 2-1 | Hepta

Gigi Becali a distrus jocul echipei şi pe Denis Haruţ după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Patronul FCSB a fost nemulţumit de jocul echipei din derby-ul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a spus că echipa nu a legat 3 pase, iar pe Haruţ l-a desfiinţat. Totuşi, Becali i-a remarcat pe cei doi fundaşi centrali.

Gigi Becali a distrus jocul echipei şi pe Denis Haruţ după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

„Nu e adevărat, așa cred eu, ca nespecialist. Dică l-a scos pe Haruț, pentru că era zero. Apoi, noi am fost mai bine, dar nu mă întrebați pe mine. Nu am luat golurile din vina fundașilor centrali, ci a mijlocașilor. Nu are ce căuta mingea acolo niciodată. Markovic nu avea voie să ajungă unu contra unu cu Tamm. Niciodată. Și aici e vorba și de joc.

O să vorbesc cu Dică. Nu avem o direcție a jocului, nu avem. Când am văzut echipa Craiovei am fost liniștit. Nu am legat trei pase, fiecare jucător a jucat din valoarea individuală. Mingea nu era la noi, adversarul a făcut ce a vrut. Dacă nu legi 4-5 pase nu poţi câştiga un meci. Asta e atribuţia lui Dică. El a zis că are încredere în el. El trebuie să facă treaba asta.Sunt mulțumit de fundașii centrali. Nu am mai spus asta niciodată”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Nicolae Dică, băgat în depresie de jocul lui FCSB

Nicolae Dică a oferit prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Antrenorul roș-albaștrilor a dat vina pe ghinion pentru debutul slab de campionat. „Mr. Nick” e însă optimist că poate să redreseze situația.

Reclamă

„A fost un joc echilibrat la început, apoi a venit acel 11 metri pe contraatacul lor. Am scos acel penalty și am egalat. Am început bine și a doua repriză, dar a venit acel autogol. Sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului, numai mie putea să mie se întâmple. Doar un autogol nu am mai avut până acum. Eu în general nu vorbesc de un anume jucător, atunci când fac analiza îi expun fiecărui jucător unde a greșit. Este rușinos locul în clasament, asta le-am spus și în vestiar.

Nu este normal să câștigi doar un joc în nouă etape. Și dacă nu era antrenor trebuiau să câștige. Am spus mai devreme, cu Chindia am primit două goluri din trei degajări, astăzi autogol, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac eu? Trebuie să ne îmbunătățim. Principalul vinovat este antrenorul, pe teren intră jucătorii, nu eu, mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel, și în campionat în alt fel. Olaru, ca efort, a jucat 90 de minute cu Anderlecht, astăzi a făcut un efort foarte bune. Cu Ianis Stoica am jucat titular câteva meciuri, cu Tavi nu am început titular? L-am folosit și în stânga și în centru.

Selecționerul a chemat patru jucători de la noi pentru că suntem în Europa și am făcut performanță. Frică nu îmi este. Atât timp cât am încrederea patronului, voi încerca să scot echipa din situația asta. Am încredere că vom reușit să urcăm în clasament, dacă rămân eu. Am o lună și jumătate de gând am venit la echipă și au venit 12 jucători noi, din toate colțurile lumii, nu mă plâng, am încredere că putem scoate echipa de aici”, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a distrus jocul echipei şi pe Denis Haruţ
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și