Închide meniul

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2024, 23:03

Reclamă
Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o pe FCSB, în meciul cu Oţelul

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute, în FCSB - Oţelul

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute, în FCSB - Oţelul/ Capturi Digi Sport

Vlad Chiricheş a comis două gafe uriaşe, în doar două minute, în duelul dintre FCSB şi Oţelul, din etapa a treia a Ligii 1. Fundaşul central a greşit decisiv la golul marcat de Juri Cisotti, pe finalul primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vizita celor de la Oţelul şi caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Campioana a menajat mai mulţi titulari, în vederea returului cu Maccabi Tel Aviv, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, de la ora 21:00.

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute în FCSB – Oţelul

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 44, Juri Cisotti reuşind să marcheze, cu un şut din interiorul careului, la care Andrei Vlad nu a avut nicio reacţie.

Faza a pornit de la greşeala lui Vlad Chiricheş. Fundaşul a preluat greşit, din pasa lui David Kiki. Juri Cisotti a fost pe fază şi a preluat imediat, reuşind să finalizeze acţiunea marcând.

În minutul 45+1, Vlad Chiricheş a gafat din nou. Malcom Edjouma a pasat la mijlocul terenului către fundaşul central, însă acesta a pasat ulterior direct către un adversar, Telles. Mijlocaşul lui Dorinel Munteanu a fost aproape să marcheze, însă a irosit o ocazie uriaşă, şutând pe lângă poarta lui Andrei Vlad.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de start la meciul FCSB – Oţelul

FCSB (4-2-3-1): Vlad – Antwi, Haruț, Chiricheș, Kiki- Lixandru, Alhassan – Phelipe, Edjouma, Musi – Miculescu
Rezerve: Târnovanu, Crețu, Pandele, Băluță, Daniel Popa, David Popa, Dawa, Ștefănescu, Panțîru, Baeten, Ngezana, Radunovic
Antrenor: Elias Charalambous

Oțelul (4-3-3): I. Popescu – Adăscăliței, Cisse, Stefanovic, Zhelev – Santos Lameira, Zivulic, Teles- Maciel, Cisotti, Tănasă
Rezerve: Kolarov, A. Pop, I. Neagu, Rus, Yabre, Chira, Gallo, Hofman, N. Roșu, Juric, Maftei, Duric
Antrenor: Dorinel Munteanu

Reclamă

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul!

David Miculescu a avut o ratare monumentală în FCSB – Oţelul! În minutul 19, atacantul campioanei nu a reuşit să înscrie din doar câţiva metri.

Portarul lui Oţelul Galaţi, Iustin Popescu, se afla pe jos, după ce respinsese un şut trimis de Luis Phelipe. Mingea a ajuns la Miculescu. Atacantul nu a reuşit să marcheze, chiar dacă avea toată poarta liberă. El a trimis în bară.

Miculescu a oferit o ratare cum se vede rar pe terenul de fotbal. După meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Gigi Becali a decis că Miculescu va fi titular la FCSB în centrul atacului.

Nu pot să zic că am surclasat-o (n.r: pe Maccabi), dar prin apropiere. Maccabi, care spunea toată lumea că nu avem nicio şansă, şi care trăgea de timp.

L-am schimbat pe Lixandru fiindcă avea galben. Dacă îl aveam, eram mult mai buni în repriza a doua. L-am pus pe Baba, a ieşit în relief? L-am pus, a avut două ocazii, nu a dat gol.

Miculescu m-a convins şi el va fi cel care va juca titular. Popa e de FCSB, dar nu e de nivelul ăsta. Trebuie să slăbească vreo 3 kg. Dacă nu slăbeşte 3 kilograme, o să aibă o mare problemă mare”, declara Gigi Becali, pentru primasport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și