Închide meniul

Gigi Becali a distrus un om din staff-ul de la FCSB din cauza lui Krasniqi: „Mi-a zis că nu joacă la CFR Cluj! Trebuia să îl iau”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 23:20

Gigi Becali a distrus un om din staff-ul de la FCSB din cauza lui Krasniqi: „Mi-a zis că nu joacă la CFR Cluj! Trebuia să îl iau

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB - Rapid 2-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Gigi Becali a distrus un om din staff-ul de la FCSB din cauza lui Ermal Krasniqi, cel care a făcut un meci mare cu FCSB şi a reuşit să marcheze şi un gol. Becali a spus că l-a dorit pe actualul jucător de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai spus că nu se va mai lua niciodată după cei din staff în momentul în care va dori un jucător.

Gigi Becali a distrus un om din staff-ul de la FCSB din cauza lui Krasniqi

„Pe Krasniqi trebuia să-l iau eu, dar am vorbit cu cineva din staff şi mi-a zis că nu joacă la CFR… Mi-au spus mie oamenii că nu joacă la CFR, că nu are unde să joace la noi, că joacă în locul lui Coman, că nu are cum… Nu mă mai iau după nimeni când vreau să transfer un jucător. Am şi zis că e cel mai bun de la ei” , a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru. Gigi Becali a fost extrem de furios după Rapid – FCSB 4-0. Şi-a desfiinţat toate vedetele după umilinţa din derby. Coman, Olaru şi Târnovanu au fost distruşi de patron. Gigi Becali a spus că şi Ştefan Târnovanu riscă să piardă echipa.

„Nu sunt amărât. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Coman, Olaru, Băluţă, Tavi Popescu au fost zero. Nu mai spun de Târnovanu, că poate nu mai intră tot el. Şi la primul gol, dar şi la golul primit la colţul scurt. E mingea lui, nu am avut niciu jucător pe teren. Olaru, căpitanul echipei a fost zero. Tavi bag unul de 16 ani, să văd„, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă

Rapid – FCSB 4-0. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Elias Charalambous

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid.

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și