Închide meniul

Gigi Becali a distrus un titular de la FCSB, după derby-ul cu CFR Cluj: „Joacă varza, băi, că ți-o ia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 decembrie 2023, 9:59

Gigi Becali a distrus un titular de la FCSB, după derby-ul cu CFR Cluj: „Joacă varza, băi, că ți-o ia!

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi vrea să scoată un jucător de naţională din echipă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a distrus un titular de la FCSB, după derby-ul cu CFR Cluj. Este vorba chiar de căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru. Becali îi reproşează mijlocaşului că ţine prea mult de minte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost criticat de Gigi Becali, deşi căpitanul roş-albaştrilor a marcat golul cu CFR Cluj. Becali a fost nemulţumit că Olaru a ţinut prea mult de minge şi că a greşit şi la golul primit de echipa sa.

Gigi Becali a distrus un titular de la FCSB, după derby-ul cu CFR Cluj

De la un timp, Olaru prea crede că poate să facă ce vrea la mijlocul terenului. Pantea a fost schimbat pentru că a greșit la gol, s-a blocat apoi. Dar și Olaru a greșit acolo. Trebuia să vină la primit. Joacă varza, băi, că ți-o ia!”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali, prima reacţie după golul anulat cu VAR al lui Florinel Coman

Gigi Becali a avut prima reacţie după golul anulat cu VAR al lui Florinel Coman, în derby-ul dintre CFR – FCSB, încheiat la egalitate, 1-1. Patronul roş-albaştrilor a susţinut că echipa sa a fost furată după decizia venită de la VAR de a anula golul lui Florinel Coman, marcat în minutul 55.

„Noi am câştigat! Pe mine mă interesează ce a făcut echipa mea, a câştigat şi a fost furată. Nu a fost furată? Cum că n-a atins mingea? Mingea sare la jumătate de metru în sus… se duce în sus!

Reclamă

Din genunchiul lui Creţu. Bine, o atinge Otele. Şi dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele şi după Creţu, care e problema? Nu are treabă, dom’le. Piciorul lui Creţu e jos… dacă era sus, era fault!

Bine, domnule! Şi Grădinescu a spus… Colţescu şi Găman, la revedere din arbitraj. Părerea lui Colţescu vreau să spun eu, uite cum dă din mâini, spune că nu e nimic. Gata, e bine, gata! Nu contează, bine. A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveţi părerea voastră!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Verdictul specialistului după golul anulat al lui Florinel Coman

Adrian Porumboiu a susţinut că a fost fault la duelul dintre Creţu şi Otele şi că golul a fost anulat pe drept de Sebastian Colţescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Mbappe” a înscris un gol care l-ar fi făcut mândru şi pe adevăratul Kylian Mbappe, dar bucuria lui a fost de scurtă durată. VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor, la un duel între Creţu şi Otele.

„E ok și nu e ok. Decizia în sine e una clară. Faultul este evident, deci apărătorul lovește mingea, într-adevăr, dar după ridică piciorul și faultează. Faultul e evident, numai că arbitrul putea să preîntâmpine faza asta, să oprească jocul.

Nu l-a oprit, lasă impresia că faza e corectă, iar pe urmă îl întoarce VAR-ul la o fază pe care el o arătase că o gestionase foarte bine.

Protocolar sună cam așa: dacă tu ai controlat faza și ești sigur pe ea, nu te mai întoarce VAR-ul, dar, în esență, decizia corectă este lovitură liberă directă pentru CFR. Așa stau lucrurile”, a spus Porumboiu, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și