Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunţul! Ce a spus Gheorghe Mustaţă despre eventuala revenire a Peluzei Sud la meciurile FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 octombrie 2023, 13:10

Gigi Becali a făcut anunţul! Ce a spus Gheorghe Mustaţă despre eventuala revenire a Peluzei Sud la meciurile FCSB

Gigi Becali a făcut anunţul! Ce a spus Gheorghe Mustaţă despre eventuala revenire a Peluzei Sud la meciurile FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Gigi Becali a făcut anunţul despre poziţia pe care Gheorghe Mustaţă şi Peluza Nord o au faţă de eventuala revenire a Peluzei Sud la meciurile celor de la FCSB, ceea ce ar reprezenta visul finanţatorului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Visul lui Gigi pare unul greu de împlinit, ţinând cont că ultraşii din Peluza Sud nici nu vor să audă despre revenire, dar nici despre o eventuala fuziune între CSA şi FCSB.

Gigi Becali a făcut anunţul! Ce a spus Gheorghe Mustaţă despre eventuala revenire a Peluzei Sud la meciurile FCSB

„Ei au fost stelişti adevăraţi, sunt înşelaţi, stau acolo 40 de înşi degeaba, pentru nimic. Galeria noastră nu vrea să vină cei de la Sud. Eu nu mă bag între galerii, e un lucru sensibil”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Declaraţiile lui Gigi Becali vin în contextul în care FCSB a pierdut procesul pentru palmares. Avocatul FCSB-ului surprinde după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Virgil Boglea a reacţionat când a aflat sentinţa luată de Curtea de Apel, care nu i-a dat dreptate clubului patronat de Gigi Becali.

Avocatul FCSB-ului, după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Virgil Boglea a reacţionat când a aflat sentinţa luată de Curtea de Apel, care nu i-a dat dreptate clubului patronat de Gigi Becali.

Reclamă

“Abia acum câteva minute am luat cunoştinţă de sentinţă. După cum am spus şi atunci, s-a pronunţat pentru perioada 2003-2017. Am văzut că respinge ca neîntemeiată folosirea palmaresului pentru perioada 1947-2003 de către FCSB.

Pentru perioada 1998-2003 respinge cererea şi asta înseamnă că am păţit exact cum am spus, ca un baton de salam: 1947-2003 este la echipa Armatei, dar atenţie, nu cred că se repercutează asupra noii secţii de fotbal.

Nu cred că vom mai merge la Înalta Curte. Probabil că aceasta va fi finalul în procesul palmaresului. Oricum, cel mai probabil în perioada următoare, o să dau un comunicat în legătură cu situaţia”, a declarat Virgil Boglea pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și