Închide meniul

Gigi Becali a făcut bilanţul după 20 de ani şi are un mesaj dur pentru contestatari: „Dacă nu eram eu, era de mult timp faliment Steaua”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 ianuarie 2023, 12:03

Gigi Becali a făcut bilanţul după 20 de ani şi are un mesaj dur pentru contestatari: „Dacă nu eram eu, era de mult timp faliment Steaua

Gigi Becali, investiţie de 10 milioane de euro în Bucureşti

Gigi Becali, alături de preoţi/ Hepta

Gigi Becali a făcut bilanţul după 20 de ani şi are un mesaj dur pentru contestatari! Gigi susţine că dacă nu devenea acţionar principal la Steaua, clubul ar fi intrat în faliment. Până atunci, Gigi fusese doar sponsor la echipă, dar a vrut să devină numărul 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adunarea Generală care a stabilit venirea la comandă a lui Becali a avut loc la vechiul stadion Ghencea, iar 74 din cei 79 de membri au votat pro Becali. George Păunescu şi alte două persoane au fost împotriva lui, iar Viorel Păunescu şi Viorel Cataramă s-au abţinut.

Gigi Becali a făcut bilanţul după 20 de ani şi are un mesaj dur pentru contestatari

„Nu vreau să mă cert cu nimeni. Tu ai fost cu mine, tu ştii toate etapele, când am dat milioane de euro, ştii tot ce s-a întâmplat. Asociaţia lui Păunescu, de la care am preluat eu, avea datorie de 10 milioane de dolari.

Acum e dizolvată. Dacă nu eram eu, era de mult timp faliment Steaua. Ei ştiu treaba asta. Spun ca fapt divers, să vezi până unde merge răutatea omului”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Gigi Becali, 200 de milioane din fotbal

În aceşti 20 de ani, Gigi Becali a pus mâna pe 200 de milioane de euro, bani veniţi din transferuri sau de la UEFA, după participarea în cupele europene. Roş-albaştrii au ajuns în semifinalele Cupei UEFA, în 2006, după sfertul românesc cu Rapid.

Reclamă

„Azi dimineaţă am aflat, am intrat cu 20 de ani în urmă în fotbal. Am zis că aduc Real Madrid, am adus. Am vândut un jucător cu 11 milioane de euro, asta nu s-a întâmplat. Pe 7 se vânduse cel mai scump.

Am jucat în grupele Champions League mai mult decât toate echipele din România. Am reuşit cea mai mare performanţă după Revoluţie (n.r. – semifinala de Cupa UEFA din 2006). Specialiştii care zic eu ştiu ce, să-şi pună pofta în cui”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și