Închide meniul

Gigi Becali s-a decis după debutul lui Deian Sorescu la FCSB: „Nu mi-a plăcut!” Anunţul patronului roş-albaştrilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 11:59 / Actualizat: 24 ianuarie 2023, 13:18

Gigi Becali s-a decis după debutul lui Deian Sorescu la FCSB: „Nu mi-a plăcut! Anunţul patronului roş-albaştrilor

Gigi Becali, în extaz după Farul - FCSB 2-1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu, după ce fundaşul a debutat la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu a fost impresionat de singurul transfer pe care echipa l-a efectuat în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a debutat la FCSB în partida cu Hermannstadt. Fundaşul a fost titular, însă nu a impresionat în prima repriză, motiv pentru care a fost schimbat la pauză.

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu, după debutul jucătorului la FCSB

Gigi Becali a declarat că nu i-a plăcut debutul lui Deian Sorescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor susţine totodată că fundaşul are nevoie să se acomodeze, şi este dispus să îi ofere timp fostului căpitan de la Dinamo.

„Deocamdată nu mi-a plăcut Deian Sorescu, era altfel de jucător, dar probabil îi trebuie și lui acomodare, nu? Îl așteptăm să se acomodeze, normal”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Deian Sorescu a fost transferat în această iarnă de la Rakow, liderul din Polonia. Fostul dinamovist a venit la trupa lui Mihai Pintilii sub formă de împrumut, iar roş-albaştrii au opţiunea de a-l cumpăra definitiv la finalul sezonului.

Reclamă

Gigi Becali îl scoate pe Andrea Compagno din primul 11 de la FCSB

Gigi Becali îl scoate pe Andrea Compagno din primul 11 de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de evoluţia atacantului din meciul cu Hermannstadt, meci câştigat de vicecampioni cu 1-0.

Andrea Compagno a început ca titular prima partidă din 2023, cu Hermannstadt. Vârful italian nu s-a făcut remarcat în prima repriză a duelului de la Sibiu, motiv pentru care italianul a fost schimbat la pauză.

Gigi Becali l-a lăudat pe Billel Omrani, după ce acesta a marcat golul victoriei în partida cu Hermannstadt. În acest context, patronul de la FCSB a anunţat că francezul îi va lua locul lui Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Gigi Becali l-a lăudat şi pe Florinel Coman, mijlocaşul reuşind să ofere pasă decisivă la golul lui Omrani.

„Nu e normal Omrani? Dacă a dat omul gol, și-a mai revenit, pentru că venise și se lovea mingea de el. Acum normal că o să joace el.

Păi, ia el (n.r – locul lui Compagno)! Ai văzut, a jucat David (n.r – Miculescu), acum o să joace Cordea. Depinde când îl bagi. La FCSB intri și joci, nu e timp de așteptare. Când joci, trebuie să demonstrezi. E bine că e în concurență în atac. Văd că și Florinel Coman și-a revenit”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Mirel Rădoi o felicită pe FCSB pentru achiziția lui Deian Sorescu

Mirel Rădoi o felicită pe FCSB pentru achiziția lui Deian Sorescu. Fostul selecționer l-a antrenat pe fundașul dreapta la echipa națională și are numai cuvinte de laudă.

Tehnicianul crede că formația bucureșteană a gândit foarte bine aducerea lui Deian Sorescu, mai ales că fotbalistul poate evolua pe mai multe poziții, dând un randament foarte bun.

„Până la urmă, lucrurile s-au schimbat la nivel de rivalitate, nu mai există acea rivalitate care era înainte. Eu cred că e un transfer foarte important pentru FCSB. Eu l-am avut pe Deian la echipa națională și e un jucător care poate juca cel puțin pe trei poziții: fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, mijocaș stânga.

Din punctul ăsta de vedere, e un jucător care oricând poate aduce în plus. Eu cred că e fundaș dreapta, cel puțin așa l-aș foloși eu. E un jucător care pătrunde bine cu fața, cu mingea la picior, îi plac spațiile, centrează foarte bine. E un transfer reușit, chiar dacă, în momentul de față, mai este și Crețu”, a spus Mirel Rădoi.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și