Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gigi Becali a fost „certat” de celebrul Nea Gică. De ce e supărat pe patron: „În loc să ajute Voluntariul…”

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 14:03

Reclamă
Gigi Becali a fost certat” de celebrul Nea Gică. De ce e supărat pe patron: În loc să ajute Voluntariul…”

Gigi Becali a fost certat de celebrul Nea Gică

Nea Gică / AS.ro LIVE

Gigi Becali a fost „certat” de celebrul Nea Gică. Șeful de galerie al celor de la FC Voluntari a vorbit despre patronul de la FCSB și a explicat motivul pentru care este supărat pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faimosul Nea Gică a fost invitatul lui Dan Pavel la emisiunea AS.ro LIVE, joi, de la ora 10:30. Acesta a venit cu povești de senzație și a făcut dezvăluiri din peluza formației ilfovene.

Gigi Becali a fost „certat” de celebrul Nea Gică

Nea Gică a menționat faptul că este în continuare supărat pe Gigi Becali din cauza modului în care l-a tratat pe Vadim Rață. Jucătorul din Republica Moldova a fost cumpărat de FCSB în luna august a anului 2022, dar a fost trimis înapoi la FC Voluntari după nici o lună.

Liderul de galerie al ilfovenilor a dezvăluit că Gigi Becali l-a folosit pe Vadim și că acesta a avut nevoie de 6 luni, pentru a-și reveni.

„Cu Gigi Becali nu sunt prieten. Mi l-a luat pe Rață. I-a trebuit jumătate de an ca să iși revină. L-a stricat experiența de la FCSB. Și pentru mine, dacă m-ar lua să mă folosească, nu mi-ar conveni.

Reclamă

Acum ce îi face băiatului ăla de la Iași (n.r. Luis Phelipe), a spus că e bun, acum nu mai este. Sunt supărat pe dânsul. În loc să ajute orașul Voluntari, acolo unde locuiește și el….”, a spus celebrul Nea Gică, la emisiunea AS.ro LIVE.

Spectacol în tribune la FC Voluntari – Hermannstadt

A fost spectacol în tribune la FC Voluntari – Hermannstadt. Suporterii echipei ilfovene au afișat o scenografie de senzație la partida din etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1.

În debutul meciului cu Hermannstadt, fanii celor de la FC Voluntari au cântat celebrul cântec: „Viața mea o împart alături de Voluntari” și au afișat o scenografie cum rar se vede în lume fotbalului. Pe aceasta poate fi văzut faimosul nea’ Gică, liderul de galerie al echipei pregătite de Nicolae Dică. (VEZI AICI VIDEO)

Reclamă 4 / 0/3

Nea’ Gică a ajuns cunoscut pentru iubirea pe care o arată față de echipa din Ilfov. Acesta nu lipsește de la niciun meci al favoriților și face tot posibilul pentru a-i susține indiferent de condiții.

Totuși, acesta, dar și fanii Voluntariului, au fost dezamăgiți după prima repriză a duelului cu Hermannstadt. Sibienii au deschis scorul în minutul 31, prin Paraschiv, iar jucătorii lui Nicolae Dică nu au reușit să egaleze până la finalul primei părți a duelului. Astfe, scorul la care s-a intrat la cabine a fost de 1-0, în favoarea echipei lui Marius Măldărășanu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și