Închide meniul
Video

Spectacol în tribune la FC Voluntari – Hermannstadt. Faimosul „nea Gică”, pe scenografia fanilor ilfoveni

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 18:15 / Actualizat: 5 februarie 2024, 19:21

Spectacol în tribune la FC Voluntari - Hermannstadt

Scenografia fanilor celor de la Voluntari / Antena Sport

A fost spectacol în tribune la FC Voluntari – Hermannstadt. Suporterii echipei ilfovene au afișat o scenografie de senzație la partida din etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La debutul lui Nicolae Dică, fanii s-au mobilizat și au decis să își susțină într-un mod aparte favoriții, care se luptă, în momentul de față, pentru salvarea de la retrogradare. Înainte de fluierul de start al meciului, ilfovenii erau pe locul 14 în Liga 1, poziție care duce la barajul de promovare/menținere în Liga 1.

Spectacol în tribune la FC Voluntari – Hermannstadt

În debutul meciului cu Hermannstadt, fanii celor de la FC Voluntari au cântat celebrul cântec: „Viața mea o împart alături de Voluntari” și au afișat o scenografie cum rar se vede în lume fotbalului. Pe aceasta poate fi văzut faimosul nea’ Gică, liderul de galerie al echipei pregătite de Nicolae Dică.

Nea’ Gică a ajuns cunoscut pentru iubirea pe care o arată față de echipa din Ilfov. Acesta nu lipsește de la niciun meci al favoriților și face tot posibilul pentru a-i susține indiferent de condiții.

Totuși, acesta, dar și fanii Voluntariului, au fost dezamăgiți după prima repriză a duelului cu Hermannstadt. Sibienii au deschis scorul în minutul 31, prin Paraschiv, iar jucătorii lui Nicolae Dică nu au reușit să egaleze până la finalul primei părți a duelului. Astfe, scorul la care s-a intrat la cabine a fost de 1-0, în favoarea echipei lui Marius Măldărășanu.

Reclamă

Echipele de start pentru meciul dintre Voluntari și Hermannstadt:

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș (cpt.), Aliji – Cascini, Rața – R. Popescu, A. Ciobanu, Răduț – Nemec

Rezerve: Vâlceanu – Boboc, Turda, Paz, Voican, Droppa, Crepulja, D. Andrei, Florea, Cocian, Carnat, Dumiter

Reclamă 4 / 0/3

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan (cpt.), Opruț – Sota, Murgia – Balaure, Biceanu, Jipa – D. Paraschiv

Rezerve: Muțiu – I. Pop, Medina, Ionuț Stoica, Antoche, Ciubotaru, Oroian, Bucuroiu, Valente, N’Goma, Al. Luca

Nicolae Dică a fost prezentat oficial: „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Voluntari. După ce Marin Dună şi Ilie Poenaru au fost demişi, fostul antrenor de la FCSB sau FCU Craiova are misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

„Obiectivul este să rămânem în Liga 1, dar obiectivul personal e să terminăm pe locurile 7-9. Asta îmi doresc și cred în treaba asta. Dacă nu credeam, nu le spuneam asta jucătorilor și nici vouă. Am mare încredere în ce putem să facem.

Am analizat echipa, urmăresc jocurile din prima ligă, dar nu vreau să comentez pentru că se va interpreta că dau în antrenorul care a fost înainte. Am văzut foarte bine ce s-a întâmplat la echipă. Acum știu despre ce e vorba și vom încerca să îndreptăm lucrurile. S-au făcut și lucruri bune înainte, nu numai negative. Important e să facem cât mai puține greșeli de acum înainte și să avem mai multe lucruri pozitive decât negative.

Deocamdată n-am avut nicio discuție cu Ilie Poenaru, dar o să vorbesc zilele acestea cu el. Preparatorul fizic din staff-ul lui a rămas, am avut discuții cu el aseară și azi dimineață, deci cunosc ce s-a lucrat în mare până acum.

Viața mea o împart alături de Voluntari. Din acest moment, da. Îl aștept pe nea Gică (n.r – șeful galeriei) la stadion alături de mai mulți oameni. Îl cunosc de mult timp pe nea Gică, noi ne-am antrenat cu Viitorul aici un an și ceva”, a spus Nicolae Dică, la o conferință de presă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și