Închide meniul

Gigi Becali a fost gata să-l transfere, dar Mihai Stoica a blocat mutarea. Cum a fost convins patronul FCSB

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2023, 23:47

Reclamă
Gigi Becali a fost gata să-l transfere, dar Mihai Stoica a blocat mutarea. Cum a fost convins patronul FCSB

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali în timpul meciului cu Voluntari

Gigi Becali şi Mihai Stoica - Colaj Hepta

Gigi Becali a fost gata să-l transfere pe Eduard Radaslavescu la Hermannstadt, dar mutarea a fost blocată de Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB l-a convins pe Becali să-l păstreze în lot pe mijlocaşul de 19 ani cotat la 450.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a vrut să-l împrumute pe Radaslavescu la Hermannstadt, dar Mihai Stoica şi-a susţinut punctul de vedere, legat de numărul de jucători ai liderului care se încadrează la regula U21.

Gigi Becali a fost gata să-l transfere, dar Mihai Stoica a blocat mutarea

Dacă i-ar fi dat drumul lui Radaslavescu, Gigi Becali ar fi rămas la FCSB cu doar doi jucători U21, Octavian Popescu și Alexandru Pantea. Motivul lui Stoica a fost considerat întemeiat de către patron, care a ales să îi mai dea o şansă jucătorului venit de la Farul Constanţa.

Totuşi, pentru a mai prinde echipa, Radaslavescu va trebui să aibă grijă de forma sa fizică. Vara trecută, fotbalistul născut la Orşova a venit cu cinci kilograme în plus după vacanţă, o greşeală care nu se mai poate repeta fără ca Gigi Becali să nu ia o decizie radicală.

Gigi Becali: Hermannstadt l-a vrut pe Radaslavescu

Radaslavescu a disputat 11 meciuri pentru FCSB în toate competiţiile acestui sezon şi a adunat 286 de minute, în care nu şi-a trecut însă în cont nicio reuşită. Becali recunoştea în trecut că Hermannstadt a fost aproape să-l ia pe Radaslavescu.

Reclamă

„Jucătorii nu poți să-i dai afară, poți să te înțelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu și am zis să-l ia și pe Ganea. Pe Crețu s-ar putea să-l țin, să-i prelungesc.

Pe Radaslavescu îl vor. Când ești idiot în viață, trebuie să plătești. Să mă ierte Dumnezeu, dar idiot sunt. Cum să-i dai lui Rotariu 20.000?”, a declarat Gigi Becali.

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş la FCSB, în această iarnă

S-a aflat ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş la FCSB, în această iarnă. Gigi Becali şi membrii staff-ului roş-albastru au luat o decizie de ultim moment în privinţa fundaşului central. Acesta va face pregătirea de iarnă în cantonament, alături de ceilalţi jucători ai liderului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş s-a accidentat în duelul cu UTA, şi a fost operat. De atunci, locul său în primul 11 de la FCSB a fost luat de Siyabonga Ngezana.

Vlad Chiricheş va face deplasarea alături de restul jucătorilor FCSB-ului, în cantonamentul din Turcia, pe 8 ianuarie. Staff-ul vicecampioanei a luat această decizie, deşi fundaşul central nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită.

Sursa citată mai sus notează faptul că s-a luat această hotărâre în privinţa lui Vlad Chiricheş, după ce Gigi Becali s-a consultat cu membrii staff-ului FCSB-ului. Aceştia au ajuns la concluzia că Chiricheş va aduce un plus în rândul jucătorilor roş-albaştrilor, dată fiind experienţa sa.

De asemenea, după ce va reveni pe teren, Vlad Chiricheş îşi va şi putea încasa salariul lunar de nu mai puţin de 40.000 de euro. Acesta a renunţat la această sumă, deoarece s-a accidentat, şi nu voia să câştige banii „degeaba”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și