Închide meniul

Gigi Becali a fost propus la Şcoala de Antrenori, după ultimele schimbări de la FCSB: „Să le predea puţin!”

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 9:41

Reclamă
Gigi Becali a fost propus la Şcoala de Antrenori, după ultimele schimbări de la FCSB: „Să le predea puţin!

Titular surpriză la FCSB. Are 16 ani şi este noua "perlă" a lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a fost propus la Şcoala de Antrenori, după ultimele schimbări făcute la FCSB. Dumitru Dragomir a venit cu propunerea, şi a declarat că patronul roş-albaştrilor ar putea să le dea lecţii cursanţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că el a fost cel care a decis ca Mihai Lixandru să fie titular, în duelul cu Botoşani. Jucătorul a marcat golul victoriei roş-albaştrilor, şi astfel Dumitru Dragomir s-a declarat impresionat de schimbarea făcută de patronul echipei.

Gigi Becali a fost propus la Şcoala de Antrenori, după ultimele schimbări de la FCSB

Dumitru Dragomir a analizat jocul FCSB-ului, şi consdieră că roş-albaştrii au forţă în atac. Fostul şef de la LPF susţine că Gigi Becali ar merita să fie prezent la cursurile Şcolii de Antrenori, şi să-şi primească Licenţa PRO, deoarece face schimbări inspirate la FCSB.

Dragomir susţine că progresul roş-albaştrilor se datorează şi faptului că Gigi Becali nu mai critică atât de mult jucătorii, aşa cum o făcea în anii trecuţi.

„Nu cred că doarme noaptea săracul. Da. joacă pragmatic, productiv. Cum îl dau, cum fac, produc golul, o bagă în ață.

Reclamă

Gigi din fotoliu l-a băgat pe Lixandru ăsta care a dat și golul și l-a scos pe cel mai bun om din echipă. Pe Șut. M-am închinat când am văzut. Să îl chemați voi la școala de antrenori să îi dați carnetul. Sau să le predea puțin.

Când Gigi Becali a început să o lase moale cu criticile, cu astea, echipa a săltat imediat. Când la Craiova o să se stingă conflictele astea interne eu spun că și Craiova va sălta. La Cluj, datorită lui Dan Petrescu, acolo atmosfera se păstrează. E disciplină”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Ce urmează la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu! Gigi Becali a spus totul

Gigi Becali a dezvăluit ce urmează la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu. Patronul roş-albaştrilor este convins că echipa sa va „defila” în Liga 1, după ce s-a întărit în compartimentul ofensiv.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali s-a declarat euforic, după transferul realizat în această perioadă. Patronul de la FCSB consideră că şi-a întărit echipa, deoarece consideră că avea nevoie de un atacant, iar Dorin Rotariu poate îndeplini acest rol.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că FCSB va câştiga la pas următoarele meciuri din Liga 1, iar jucătorii săi de atac vor marca cel puţin trei goluri în fiecare partidă.

„Noi de asta duceam lipsă, de un atacant. Prea multe ocazii și nu marcam. Acum asta nu aveam, acum la fiecare meci o să marcăm câte 3-4 goluri. Și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire. Deja mâine la antrenament”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și