Închide meniul

Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 19:59

Reclamă
Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB

Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League, un vârf de 27 de ani, din Africa de Sud, fiind dorit la FCSB. Patronul roş-albaştrilor e la un pas să pună mâna pe primul titlu de campion, după o pauză de nouă ani, şi se gândeşte deja la transferurile pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce AS.ro a anunţat că Arnel Jakupovic, atacantul la Maribor, este pe lista lui Gigi Becali, oficialii de la FCSB au pus ochii şi pe un vârf sud-african.

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB, pentru a ataca grupele Champions League

Conform presei din Africa de Sud, Tshegofatso Mabasa este pe „radarul” celor de la FCSB. Vâful sud-african are 27 de ani şi evoluează la Orlando Pirates, echipă din prima ligă din Africa de Sud.

Gigi Becali a fost extrem de mulţumit de transferul lui Siyabonga Ngezana şi vrea să dea lovitura tot cu un jucător adus din Africa de Sud. Pe fundaşul central, roş-albaştrii l-au transferat la începutul sezonului, iar Becali a plătit în schimbul său suma de 600.000 de euro.

Tshegofatso Mabasa este cotat la aproape un milion de euro şi are cifre bune în acest sezon. În cele 25 de meciuri bifate la Orlando Pirates, atacanul de 27 de ani a reuşit să marcheze 14 goluri şi să ofere alte trei pase decisive.

Reclamă

Impresarul atacantului a dezvăluit interesul FCSB-ului pentru transferul acestuia. Mabasa este pe „radarul” mai multor echipe, după evoluţiile solide din acest sezon.

„FCSB îl vrea! Echipa e în fruntea campionatului din România și probabil va juca în UEFA Champions League. În momentul de față vorbesc și cu alte cluburi din Europa, dar ideea este ca jucătorul să-și păstreze calmul până se termină sezonul.

Așteptăm până se termină sezonul. Cel mai bun sfat pe care i l-am dat este să lase capul în jos și să marcheze cât mai multe goluri până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Inițial, trebuia să semneze cu Mamelodi Sundowns (n.r. – altă echipă din Africa de Sud) în ianuarie, dar mutarea nu s-a concretizat. Orlando Pirates și-a exercitat dorința de a activa opțiunile de prelungire a contractului, dar totul se va rezolva la finalul sezonului”, a transmis Gary Cassisa, impresarul lui Mabasa, conform farpost.co.za.

Un atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB!

Un atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Atacantul a evoluat în trecut pentru echipa U19 a lui Juventus Torino.

Arnel Jakupovic, vârful de atac al lui Maribor, echipă din prima ligă slovenă, ar putea ajunge la FCSB. Potrivit surselor AntenaSport, Gigi Becali ar trebui să plătească 1.2 milioane de euro ca să îl transfere.

Austriacul de 25 de ani are cifre senzaţionale la Maribor. El a marcat 16 goluri şi a dat 2 assist-uri în acest sezon în campionatul Sloveniei.

Jakupovic are selecţii în toate naţionalele Under ale Austriei. Pentru Austria U21 a marcat 6 goluri în 16 meciuri jucate. Are dublă cetăţenie, austriacă şi pe cea a Bosniei şi Herţegovinei.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează pe Jakupovic la 700.000 de euro. Empoli şi Sturm Graz se află printre echipele la care a evoluat atacantul austriac. El a mai jucat şi pentru echipele U19 ale lui Middlesbrough şi Juventus.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și