Închide meniul

Gigi Becali a găsit deja cumpărător pentru FCSB! „Sunt clienți. De 25 de milioane îi dau eu client într-o săptămână”

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2023, 8:17

Reclamă
Gigi Becali a găsit deja cumpărător pentru FCSB! „Sunt clienți. De 25 de milioane îi dau eu client într-o săptămână

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Damjan Djokovic a semnat cu FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a găsit deja cumpărător pentru FCSB. Cel puţin aşa se laudă Dumitru Dragomir, care susţine că, dacă patronul va vinde clubul pentru 25 de milioane de euro, el va aduce oameni de fotbal care să preia vicecampioana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, fostul şef de la Ligă e dispus să investească şi el 3-4 milioane de euro la FCSB. Asta doar în situaţia în care Gigi o va vinde cu tot cu jucătorii care în viitor pot valora multe milioane, precum Octavian Popescu sau Florinel Coman.

Declaraţiile lui Dumitru Dragomir vin după ce Gigi Becali a răbufnit în urma meciului cu Rapid. A anunţat că va renunţa la clubul din Berceni, fiind convins că există un motiv pentru care FCSB ar fi dezavantajată de arbitri. Gigi a cerut două cartonaşe roşii în duelul cu Rapid, dar Feşnic a văzut altceva.

Gigi Becali a găsit deja cumpărător pentru FCSB

„Convingerea mea este că prețul cinstit numai pe echipă e de 25 de milioane, pierde 5-10 milioane. Echipa fără nimic altceva face cam 30 de milioane, fără centrul de copii și juniori. Baza face mai mult, numai pământul face 50 de milioane.

De acord că Florinel Coman e jucător de 7 milioane, dar sunt alți 10-15 de câte un milion și tot la 30-35 de milioane ajungi. Dacă vrei să o dai, ceri 25-30, cât a cerut și el. Face. Sunt clienți. De 25 de milioane îi dau eu client într-o săptămână, dar să dea și zece din centrul de copii și juniori. Strâng eu imediat 3-4.

Reclamă

Dacă dai cu baza sportivă ceri 100-120 de milioane. Păi are 60-70 de hectare de pământ acolo, cu tot ce e în față, în dreapta, că și ăla e pământul lui. Are pământ mult acolo, voia să-și facă stadion acolo, dar acum bagă banii în biserici

Cum dracu să nu mă bag să cumpăr FCSB? E echipă tânără. Dar știi cum e Gigi, ca și cu Palatul. Când i-a dat 15 a cerut 20, când i-a dat 20 a cerut 25, ca să nu-l dea. M-aș băga să cumpăr FCSB cu încă 4-5, aș băga și eu 3-4 milioane. Aici nu ai cum să pierzi. Într-o săptămână găsesc oameni să o cumpăr cu 25 de milioane, dar nu cu mai mult.

Nu aș băga să mă duc să conduc eu Steaua (n.r. – FCSB) că mor. Aș băga pentru că sunt jucători pe care ai putea să iei o grămadă de bani, cum e Octavian Popescu. Văd că-l critică, dar ce pasă i-a dat lui Coman peste… Vai, ce jucător e. Acolo e și un portar foarte bun, Vlad. Să-l mai lase și pe ăla să apere că e mare valoare”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, anunţ despre vânzarea FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre vânzarea FCSB. Managerul general de la FCSB a anunţat că există deja cumpărători care sunt dispuşi să achite suma cerută de Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat că este dispus să vândă echipa pentru suma de 25 de milioane de euro. Mihai Stoica a precizat că nu va mai rămâne în club, dacă Gigi Becali se va ţine de promisiune şi va vinde echipa.

”Înţeleg că sunt deja cumpărători. Vorbesc în cunoştinţă de cauză. Ştiu că sunt oameni dispuşi să ofere suma respectivă. Fără Gigi Becali nu mă văd în club, nu.

De mult vreau să ies din club. Am peste 30 de ani şi e suficient, nu mi-am propus niciodată să fiu conducător de club atât de mult. Nu mai pot. Ieri mi-a fost foarte greu”, a declarat Stoica la orangesport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și