Închide meniul
NEWS ALERT

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre vânzarea FCSB: „Sunt deja cumpărători! Sunt dispuşi să achite suma cerută de Gigi Becali!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2023, 21:02

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre vânzarea FCSB: „Sunt deja cumpărători! Sunt dispuşi să achite suma cerută de Gigi Becali!

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre vânzarea FCSB

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre vânzarea FCSB. Managerul general de la FCSB a anunţat că există deja cumpărători care sunt dispuşi să achite suma cerută de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că este dispus să vândă echipa pentru suma de 25 de milioane de euro. Mihai Stoica a precizat că nu va mai rămâne în club, dacă Gigi Becali se va ţine de promisiune şi va vinde echipa.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre vânzarea FCSB

”Înţeleg că sunt deja cumpărători. Vorbesc în cunoştinţă de cauză. Ştiu că sunt oameni dispuşi să ofere suma respectivă. Fără Gigi Becali nu mă văd în club, nu.

De mult vreau să ies din club. Am peste 30 de ani şi e suficient, nu mi-am propus niciodată să fiu conducător de club atât de mult. Nu mai pot. Ieri mi-a fost foarte greu”, a declarat Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21. Gigi Becali a avut o tiradă la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, pentru faptul că a permis un joc dur la Rapid – FCSB. Ba mai mult, latifundiarul din Pipera a anunțat că se retrage de la conducerea FCSB-ului.

Reclamă

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cineva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și