Închide meniul

Gigi Becali a luat decizia finală în privinţa transferului lui Andrei Burcă la FCSB: „M-am răzgândit!”

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2023, 21:02

Reclamă
Gigi Becali a luat decizia finală în privinţa transferului lui Andrei Burcă la FCSB: „M-am răzgândit!

O a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League

Gigi Becali, la o conferinţă de presă la Palat / AntenaSport

Gigi Becali a luat decizia finală în privinţa transferului lui Andrei Burcă la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că fundaşul central de la CFR Cluj nu îndeplineşte criteriile pe care el le cere, astfel că nu îl interesează să obţină semnătura acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă este aproape de o plecare de la CFR Cluj în această vară. Stopper-ul a fost titular în ambele partide disputate de România în această lună, cu Kosovo şi Elveţia.

Gigi Becali a luat decizia finală în privinţa transferului lui Andrei Burcă la FCSB

După ce anunţase că îl interesează transferul lui Andrei Burcă, Gigi Becali s-a răzgândit şi a declarat că nu mai este interesat de serviciile fundaşului de la CFR Cluj.

Latifundiarul din Pipera a declarat că Burcă este un fundaş central cu experienţă, titular la echipa naţională, însă nu este tipul de jucător pe care el îl vrea la FCSB.

Gigi Becali a declarat că Rapid are cale liberă să-l oferteze pe Burcă, deoarece el îşi doreşte un fundaş central care să construiască.

Reclamă

„Să meargă la Rapid. Nu mă interesează Andrei Burcă. Nu ştiu cât cere Varga pe el, dar adevărul este că nici nu m-a interesat. Este un jucător bun, de echipa naţională, dar eu caut fundaş care pleacă cu mingea la picior în careu.

Eu nu vreau profilul ăsta de fundaş. M-am răzgândit, eu vreau acest profil de fundaş, care pornește cu mingea la picior, care pasează din spate. Vreau construcţie din spate. Burcă este cel mai bun central al nostru, din România, dar nu mă interesează”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali negociază cu trei fundaşi! Anunţ despre Vlad Chiricheş

Gigi Becali negociază cu trei fundaşi şi încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului insistă pentru aducerea unui jucător care să rezolve problemele roş-albaştrilor din centrul defensivei. Unul dintre ţintele latifundiarului din Pipera este Vlad Chiricheş.

Reclamă 4 / 0/3

Finanţatorul vicecampioanei României a negociat cu Ulrich Meleke (24 de ani), dar Mirel Rădoi i l-a „suflat” şi l-a luat la Al-Bataeh. A plătit 350.000 de euro în conturile lui FC Voluntari. Gigi Becali şi-a dorit să îl transfere şi pe Andre Duarte de la FC U Craiova 1948, dar nu a avut câştig de cauză.

„Chiricheş este (n.r. pe lista de transferuri), deci avem nevoie de un fundaş central. Sunt la ora asta cam trei. Duarte care era supărat Mititelu, zicea că vine cu toporul. Să se ducă cu toporul în Europa acum, că a plecat la o echipă din Europa. Să ia toporul, să se ducă cu toporul. Că de la mine lua nişte bani, 2-300.000. Venea jucătorul. Aşa dădea cu toporul, dă cu toporul acum. A plecat, a semnat cu altă echipă din Europa.

Mai sunt 3 jucători pe care nu îi ştiţi voi, e posibil să vină unul din ei trei. Din afară, din Europa nu ai ce. Am vrut să-l luăm pe Meleke, dar l-a luat Mirel Rădoi în ultimă instanţă„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și