Închide meniul

Gigi Becali negociază cu trei fundaşi! Anunţ despre Vlad Chiricheş şi ironii la adresa lui Adrian Mititelu: „Să dea cu toporul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2023, 13:47

Reclamă
Gigi Becali negociază cu trei fundaşi! Anunţ despre Vlad Chiricheş şi ironii la adresa lui Adrian Mititelu: „Să dea cu toporul

Echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu din sezonul viitor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali negociază cu trei fundaşi şi încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului insistă pentru aducerea unui jucător care să rezolve problemele roş-albaştrilor din centrul defensivei. Unul dintre ţintele latifundiarului din Pipera este Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul vicecampioanei României a negociat cu Ulrich Meleke (24 de ani), dar Mirel Rădoi i l-a „suflat” şi l-a luat la Al-Bataeh. A plătit 350.000 de euro în conturile lui FC Voluntari. Gigi Becali şi-a dorit să îl transfere şi pe Andre Duarte de la FC U Craiova 1948, dar nu a avut câştig de cauză.

Gigi Becali negociază cu trei fundaşi. Ce a spus despre Vlad Chiricheş

Adrian Mititelu l-a pierdut gratis pe Duarte, care va juca în Serie B. Gigi Becali s-a amuzat de rivalul său din Bănie.

Chiricheş este (n.r. pe lista de transferuri), deci avem nevoie de un fundaş central. Sunt la ora asta cam trei. Duarte care era supărat Mititelu, zicea că vine cu toporul. Să se ducă cu toporul în Europa acum, că a plecat la o echipă din Europa. Să ia toporul, să se ducă cu toporul. Că de la mine lua nişte bani, 2-300.000. Venea jucătorul. Aşa dădea cu toporul, dă cu toporul acum. A plecat, a semnat cu altă echipă din Europa.

Mai sunt 3 jucători pe care nu îi ştiţi voi, e posibil să vină unul din ei trei. Din afară, din Europa nu ai ce. Am vrut să-l luăm pe Meleke, dar l-a luat Mirel Rădoi în ultimă instanţă„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă

FCSB a reuşit trei transferuri în această vară. I-a adus pe Damjan Djokovic, Alex Băluță și Siyabonga Ngezana.

Andre Duarte va fi antrenat de un nume uriaş al fotbalului mondial

Andre Duarte (25 de ani) pleacă de la FC U Craiova 1948 şi va fi antrenat de un nume uriaş al fotbalului mondial, Alessandro Nesta. Fundaşul portughez dorit de Gigi Becali va ajunge în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Conform presei din Italia, Duarte s-a înţeles deja cu Reggiana, echipă care tocmai ce a promovat în Serie B. Acolo, va fi antrenat de Nesta, cel care a semnat recent contractul valabil până în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Duarte va ajunge la Reggiana, o echipă care are obiectiv în acest sezon menţinerea în Serie B. El pleacă de la Craiova lui Mititelu după 42 de meciuri disputate.

Rămâne de văzut ce va face conducerea oltenilor. Mititelu susţine că jucătorul cotat la 750.000 de euro mai are contract cu echipa până în vara lui 2024. De cealaltă parte, agentul lui Duarte anunţă că înţelegerea expiră în această vară.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic

Gigi Becali nu s-a uitat la bani pentru a-l transfera pe Djokovic. I-ar fi oferit 100.000 de euro la semnătură mijlocaşului croat şi un salariu lunar de 20.000 de euro

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic! Am zis ia să vedem. Cum m-a ambiţionat şi Djokovic, cum m-a ambiţionat şi Mihai Rotaru că a spus: ‘Hai să fie sânge’.

Când am pierdut de la 2-0 cu 3-2 a fost un semnal, că eu credeam că am echipă puternică. Nu ai cum să mănânci bătaie de la 2-0 când vrei să fii campion. Şi atunci mi-am spus: ‘Ce trebuie?’. Şi eu am ajuns la o concluzie, dacă nu ai mijlocaşi puternici praf eşti la fotbal. Nu ai mijloc bun, nu ajunge mingea la atacanţi… nu ai mijloc bun, nu recuperează mingea. Ca atare, eşti praf.

Ca atare, sunt 5 mijlocaşi acum din care joacă 3. Sunt 5 care sunt toţi buni: Olaru, Djokovic, Băluţă, Malcom şi cu Şut. Sunt toţi buni, dar din 5 vor juca 3. Nu am niciun favorit, concurenţă. Acum o să fie concurenţă. Acum nu va mai sta Olaru 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă bine, ia treci pe bancă şi tu, Olarule. Stai, bă, că şi pe tine de schimbăm„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și