Închide meniul

Gigi Becali a luat o decizie surprinzătoare! Jucătorul care revine la FCSB şi va juca atacant central: „Are magnet la picior”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 decembrie 2023, 15:41

Reclamă
Gigi Becali a luat o decizie surprinzătoare! Jucătorul care revine la FCSB şi va juca atacant central: „Are magnet la picior

Gigi Becali a luat o decizie surprinzătoare! Jucătorul care revine la FCSB şi va juca atacant central

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a luat o decizie surprinzătoare! Patronul FCSB-ului îl vrea înapoi pe Malcom Edjouma, mijlocaşul pe care l-a împrumutat la Bari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali vrea să îl încerce şi pe acesta atacant central, cum a făcut cu Dorin Rotariu. Edjouma e jucătorul lui Bari până în vara anului viitor şi poate fi urmărit în competiţia transmisă exclusiv în AntenaPLAY, Serie B.

Gigi Becali a luat o decizie surprinzătoare!

”Se întoarce doar dacă vreau să-l iau, pentru că el are până în vară (n.r. împrumutul). Eu vreau să-l iau, care e treaba. Un jucător în plus strică?

Dacă se întoarce îl bag direct atacant, numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare în fața porții și dă goluri. Se lipește mingea de el, are magnet la picior.

Trebuie să ai lot numeros, trebuie să fie concurență. Eu acum trebuie să mă pregătesc de Champions League. Mai e încă o etapă, stai”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Malcom Edjouma, în tricoul celor de la Bari / Profimedia Images
Malcom Edjouma, în tricoul celor de la Bari / Profimedia Images

Mihai Stoica, anunț important despre Malcom Edjouma și Alexandru Musi. Care sunt șansele ca cei doi să revină în iarnă la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunț important despre Malcom Edjouma și Alexandru Musi. Managerul general al echipei „roș-albastre” a vorbit despre cei doi jucători, care sunt împrumutați de la FCSB la Bari și respectiv Petrolul Ploiești.

„MM” Stoica a pus capăt zvonurilor și a dezvăluit faptul că cei doi jucători vor rămâne la cluburile la care sunt împrumutați până în vară, atunci când aceste înțelegeri vor expira.

„Am văzut că a jucat Edjouma. A intrat în minutul 60 și ceva. (n.r. Poate reveni Edjouma în iarnă la FCSB?) Nu, sub nicio formă. Nu există nicio clauză în contract. Nicio clauză în contract nici la Musi, e sub contract cu Petrolul până pe 15 iunie 2024”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali anunţă că îi face plângere penală lui Kyros Vassaras: „Ne batjocoreşte în ţara noastră”

Gigi Becali anunţă că îi face plângere penală lui Kyros Vassaras. Patronul FCSB-ului a fost foarte deranjat că Vassaras le-a cerut scuze celor de la CFR Cluj.

Becali a spus că FCSB a fost dezavantajată cu Voluntari, iar preşedintele CCA nu şi-a cerut scuze.

„Să se uite la fază să vadă că atunci când lovește ăla (n.r. – Ștefănescu) mingea, are un metru în față (n.r. – Rondon). Să vină Vassaras să studieze, să îl învăț să se uite la fază.

Cu alte cuvinte ‘Ce faceți voi mă? Pe prietenii mei? Voi trebuia să scoateți mingea din poartă încă o dată, mă’. Noi am pierdut campionatul cu Voluntari și nu și-a cerut scuze. Două goluri. Al lor (n.r. – CFR cu U Craiova) a fost validat și la noi (n.r. Volunari cu FCSB) au dat ăia gol din ofsaid.

El cu comunicatul ăsta și-a dat puțin foc la valiză. Îi fac plângere penală! Declarația asta a lui e vădită. E o chestie cu tentă. Mesajul lui e ‘Ăia sunt prietenii mei, trebuia să scoateți mingea din poartă. Bă, scoateți mingea din poartă! Altfel, vă rețin de la delegări!’

Becali, derapaj la adresa lui Vassaras: „Să plece în țara lui!”

Auzi, își cere scuze. Cu ăștia e nasoală treabă. Trebuie să facem plângere la comisia de sport. Omul ăsta nu mai are nicio limită. E ceva foarte grav la mijloc. E prea mult. Ca să dai comunicate înseamnă că e ceva prea mult la mijloc, că nu dai comunicate pentru terchea berchea.

E gravă situația. Ministrul Sportului, comisia de sport, goniți-l, mă, de aici! Să plece în țara lui! Iar mă enervez. Iar fac păcate. Ăsta ne batjocorește în țara noastră.

Reclamă

Dar de ce au nevoie de el? Nu înțeleg. (n.r. – că avem delegările ale în Europa) Ce câștigă fotbalul românesc că deleagă arbitri? Pe noi ne interesează reputația fotbalului, nu a arbitrilor”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

 

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și