Închide meniul

Mihai Stoica, anunț important despre Malcom Edjouma și Alexandru Musi. Care sunt șansele ca cei doi să revină în iarnă la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 18:55

Reclamă
Mihai Stoica, anunț important despre Malcom Edjouma și Alexandru Musi. Care sunt șansele ca cei doi să revină în iarnă la FCSB

Mihai Stoica, anunț important despre Malcom Edjouma și Alexandru Musi

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunț important despre Malcom Edjouma și Alexandru Musi. Managerul general al echipei „roș-albastre” a vorbit despre cei doi jucători, care sunt împrumutați de la FCSB la Bari și respectiv Petrolul Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma nu a avut parte de o primă parte a sezonului la Bari. Acesta a jucat puțin pentru formația din Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY, și au apărut zvonuri conform cărora ar reveni la FCSB în iarnă. De cealaltă parte, Musi a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile lui bune de la Petrolul.

Mihai Stoica, anunț important despre Malcom Edjouma și Alexandru Musi. Dezvăluirea oficialului de la FCSB

„MM” Stoica a pus capăt zvonurilor și a dezvăluit faptul că cei doi jucători vor rămâne la cluburile la care sunt împrumutați până în vară, atunci când aceste înțelegeri vor expira.

Potrivit oficialului, vicecampioana României nu are nicio clauză în contractul de împrumut al celor doi, așa că aceștia nu pot fi chemați la echipă în pauza competițională din această iarnă.

„Am văzut că a jucat Edjouma. A intrat în minutul 60 și ceva. (n.r. Poate reveni Edjouma în iarnă la FCSB?) Nu, sub nicio formă. Nu există nicio clauză în contract. Nicio clauză în contract nici la Musi, e sub contract cu Petrolul până pe 15 iunie 2024”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Malcom Edjouma a ajuns în această vară la Bari, sub formă de împrumut, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Echipa din Serie B îl poate cumpăra pe mijlocaș, la finalul acestei perioade, pentru suma de 800.000 de euro.

De cealaltă parte, Musi este un jucător deosebit de important pentru Petrolul Ploiești, având în vedere faptul că este eligibil pentru regula U21. În acest sezon a jucat 21 de partide în tricoul „lupilor galbeni”, în care a marcat de 4 ori și a oferit 3 pase decisive.

Darius Olaru, aproape de transferul vieţii, după evoluţia stelară din FCSB – Hermannstadt 3-0

Darius Olaru e aproape de transferul vieţii, după evoluţia spectaculoasă din meciul FCSB – Hermannstadt 3-0, în care a reuşit o dublă. Căpitanul liderului ar putea ajunge în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Conform playsport.ro, Monza este echipa care şi-a trimis oamenii pentru a-l vedea la lucru pe Arena Naţională pe Olaru, care a ajuns după meciul cu Hermannstadt la 10 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

Italienii de pe locul 10 din Serie A au avut ce vedea şi există şanse mari ca Monza să revină cu o ofertă în această iarnă către Gigi Becali pentru omul pe care FCSB plătea 600.000 de euro, în 2020. Mijlocaşul de 25 de ani e cotat la 5.3 milioane de euro şi are parte de o stagiune de excepţie.

Rămâne de văzut ce sumă va accepta Gigi Becali pentru cel mai bun produs al său de export din acest moment. Cu un an în urmă, Giovanni Becali susţinea că vărul său a cerut 8 milioane de euro pentru căpitan, refuzând o ofertă de 5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și