Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a oprit finanţarea la FCSB: „Nu mai dau nici 5 bani din buzunarul meu!”. Ce se va întâmpla în perioada de mercato

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2022, 14:46

Gigi Becali a oprit finanţarea la FCSB: „Nu mai dau nici 5 bani din buzunarul meu!. Ce se va întâmpla în perioada de mercato

Gigi Becali a oprit finanţarea la FCSB. Nu vrea să mai audă de transferuri

Gigi Becali nu mai bagă bani la FCSB / Hepta

  • Gigi Becali opreşte finanţarea la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gigi Becali a oprit finanţarea la FCSB după un nou titlu ratat. Echipa pe care o patronează a rămas fără trofeu în Liga 1 din 2015, iar latifundiarul din Pipera s-a hotărât şi nu mai bagă niciun ban în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a luat decizia drastică după ce CFR Cluj a devenit campioana României pentru al 5-lea an la rând. Becali nici nu vrea să audă de transferuri în această perioadă de mercato şi îl pune pe Toni Petrea într-o postură dificilă.

Gigi Becali a oprit finanţarea la FCSB

Claudiu Keşeru şi Andrei Burlacu vor pleca în această vară de la FCSB, dar patronul lui FCSB nu le caută înlocuitor. E hotărât să joace cu Florin Tănase, meci de meci, vârf de atac.

Reclamă

De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani. Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Florin Tănase ar putea pleca totuşi de la vicecampioana României. Din informațiile AS.ro, pentru semnătura căpitanului de la FCSB s-a înscris, mai nou, și Beșiktaș! Clubul din Turcia vrea să se reorganizeze, după sezonul mai puțin reușit, iar golgheterul Ligii 1 este principala țintă.

Reclamă

Tănase mai este dorit, în Turcia, și de campioana Trabzonspor, echipă care l-a mai vrut și în trecut. Cei de la Beșiktaș au fost impresionați de calitățile „decarului” de la FCSB și au decis să intre în cursa pentru semnătura lui. Tănase poate evolua atât în linia de mijloc, cât și în atac, iar faptul că marchează foarte mult, i-a atras pe turci.

Gigi Becali este dispus să-l lase pe Tănase să plece, considerând că acesta și-a făcut datoria față de echipă sa. 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com.

Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta lotul lui FCSB în sezonul viitor

Paulo Vinicius, Claudiu Keşeru şi Andrei Burlacu sunt OUT de la echipa din Berceni. La capitolul veniri se pot adăuga numai jucătorii care au fost împrumutaţi şi se întorc la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Haruţ, Dragoş Nedelcu, Gabriel Simion, Cristian Dumitru şi Alexandru Pantea sunt cei cinci jucători pe care MM îi aşteaptă înapoi la vicecampioană.

E devreme, dar nu e devreme, adică îl avem structurat (n.r. lotul). Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine.

Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. (n.r. pleacă?) Da. Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc şi amândoi vor concura cu Cristea şi Miron, care are contract doar până în iarnă, Miron. (n.r. nu i se oferă prelungirea?) O să vedem, ştiu că şi el îşi dorea să plece prin străinătate. O să vedem, nu că nu i se propune, nu ştim. Acum nu i se propune.

Mihai Stoica: „Să semnăm o nouă calificare în grupele unei competiţii europene”

Avem patru fundaşi centrali cu Nedelcu şi Haruţ. Haruţ a jucat ultimele meciuri la Botoşani fundaş central, şi la Craiova probabil o să îl vedem fundaş central. O să îl vedem cu Sepsi sau Craiova. Nedelcu şi Haruţ vin absolut ca fundaşi centrali. Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele.

Eu chiar mi-aş dori ca Pantea să joace, să prindă minute, iar noi pe 25 august să semnăm o nouă calificare în grupele unei competiţii europene. Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol, ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam aştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine. De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi. Meciurile astea au fost considerate prea importante, iar el e prea crud. Cred că poate să joace titular la noi acum”, a declarat MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta lotul lui FCSB în sezonul viitor şi a fost completat de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre ceea ce se va întâmpla la FCSB. L-a dat ca şi plecat pe Paulo Vinicius şi a anunţat că are nevoie de doi fundaşi centrali. Le-a transmis un avertisment lui Andrei Miron şi Iulian Cristea.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”