Închide meniul

Gigi Becali a anunţat plecarea iminentă a lui Andrea Compagno de la FCSB! „Noi avem acum atacant, ce ne mai interesează”

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 20:29

Reclamă
Gigi Becali a anunţat plecarea iminentă a lui Andrea Compagno de la FCSB! „Noi avem acum atacant, ce ne mai interesează

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Antena Sport

Gigi Becali a anunţat că plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB este iminentă. Liderul are trei oferte pentru italian, din Ungaria, Turcia şi Kazahstan, iar vârful este cel care va face alegerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a cerut să nu facă deplasara la Craiova, pentru meciul cu Universitatea. Cea mai bună ofertă pentru Becali este de 300.000 de euro. Un preţ mic, dacă ţinem cont că, în august 2022, Andrea venea de la FC U Craiova pentru 1.5 milioane de euro.

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB

„Avem trei oferte pentru Compagno. Una din Kazahstan, una din Ungaria și una din Turcia. Acum să-și aleagă el, unde vrea el. Eu l-aș da în Kazahstan, unde ăia dau mai mulți bani, dar dacă el nu vrea să plece acolo, eu nu îl oblig. Rămâne ca el să aleagă.

Din Kazahstan e vorba de o ofertă de 250.000 de euro. În Ungaria mi se pare că 300.000 și 150.000 de la turci. Konyaspor? Konya, Monya, nu știu eu. Nu m-a interesat așa tare, am zis să își aleagă una din ele.

Compagno nu va face deplasarea la Craiova. El a cerut să se antreneze la sală, nu să iasă la antrenament. Cu alte cuvinte a zis: ‘Mă pregătesc de plecare, ce rost are să fac vreo accidentare?’. Ce rost are dacă nu joacă? Noi avem acum atacant, ce ne mai interesează?”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno

Konyaspor, penultima clasată din Turcia, a făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru transferul lui Andrea Compagno. Suma oferită de turci este exact suma cerută de patronul FCSB.

Astfel, şansele ca Becali să accepte oferte primită de la clubul din Turcia sunt foarte mari, după ce acesta a anunţat că este dispus să scadă preţul de la 500.000 de euro la 300.000 de euro.

Cu toate acestea, suma este mult mai mică decât cea plătită de FCSB pentru aducerea lui Compagno. În vara anului 2022, Gigi Becali plătea 1,5 milioane de euro pentru aducerea italianului de la FCU Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Konyaspor se află pe locul 19 în Turcia, cu 21 de puncte adunate în 22 de etape. În acest moment, echipa care îl doreşte pe atacantul italian se află la două puncte de primul loc care asigură menţinerea în prima ligă din Turcia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și