Închide meniul

Gigi Becali a plecat din ţară la două zile după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2023, 10:05

Reclamă
Gigi Becali a plecat din ţară la două zile după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal

Dumitru Dragomir știe ce va face Gigi Becali, dacă FCSB va lua titlul

Gigi Becali, alături de preoţi / Hepta

Gigi Becali a plecat din ţară la două zile după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal. Becali vrea 25 de milioane de euro pentru FCSB, dar nu uită nici de partea bisericească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a plecat azi la Muntele Athos, cu un charter privat, el fiind invitat special într-o delegaţie a lui Preasfințitul Varlaam Ploieșteanul.

Gigi Becali a plecat din ţară la două zile după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal

Gigi Becali a plecat alături de oameni importanţi din Biserica Ortodoxă Română. La Muntele Athos, Gigi va lua parte la deshumarea unui preot, după cum susţine sursa citată.

Latifundiarul din Pipera a mai anunţat şi în trecut că vinde echipa pe care o patronează de două decenii. Vărul său, Giovanni Becali, a recunoscut că Gigi Becali este acum mai aproape ca niciodată să se ţină de plan. Dacă i se vor oferi 25 de milioane de euro, iese din fotbal!

Giovanni Becali: Biserica e o chestie obligatorie pentru el

„La cum îl știu eu, nu cred că se poate despărți de FCSB. Dar e și problema familiei, a fetelor, are o vârstă. Am și eu băieți care stau în față. Are două nepoate și are și el nevoie de liniște. Biserica e o chestie obligatorie pentru el.

Reclamă

Părerea mea e că dacă e ceva care să îi ofere într-adevăr suma cerută, probabil s-ar desparte de FCSB. E deja acolo de 20 și ceva de ani.

În situația asta, cred că e o sumă logică pe care a cerut-o. Nici exagerată, nici mică. Ce a băgat, ce își poate recupera și eu cred că și-a făcut bine calculele. Trebuie să vedem pe cine găsim să dea măcar astea 25 de milioane„, a declarat Giovanni Becali pentru sursa citată.

Eşecul cu Rapid a îndepărtat-o pe FCSB de titlul pe care fanii îl aşteaptă de opt ani. Roş-albaştrii au 37 de puncte, cu cinci mai puţin decât liderul Farul. Pentru FCSB urmează deplasarea în Bănie, cu Universitatea Craiova. Partida va fi duminică, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și