Închide meniul

Gigi Becali nu poate vinde FCSB! Anunţul făcut de Gabi Balint: „Cine dă vreun ban pe FCSB în momentul ăsta”

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2023, 8:38

Reclamă
Gigi Becali nu poate vinde FCSB! Anunţul făcut de Gabi Balint: „Cine dă vreun ban pe FCSB în momentul ăsta

Gigi Becali nu poate vinde FCSB! Anunţul făcut de Gabi Balint

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali nu poate vinde FCSB. Cel puţin nu în acest moment. Asta susţine Gabi Balint. Campionul de la Sevilla anunţă că patronul roş-albaştrilor nu se va putea retrage de la club până nu va rezolva situaţia cu CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali cere 25 de milioane de euro pentru clubul din Berceni, dar oamenii de afaceri se pot speria de gândul că ar putea plăti alte zeci de milioane de euro, în urma proceselor cu Armata.

Gigi Becali nu poate vinde FCSB

”Nu are cum să se retragă în momentul ăsta. Ajungem și la vânzare. E în lupta pentru campionat, are șanse la campionat. Să vândă ce? În momentul ăsta? Cine cumpără? Cine dă vreun ban pe FCSB în momentul ăsta, când FCSB are niște procese în care poate să piardă 30 și ceva de milioane?

Se poate întâmpla, corect? Există o șansă să piardă. În momentul ăsta, e greu să vină cineva și la Steaua, și la FCSB, cu procesele astea, care vor mai dura câțiva ani”, a spus Balint, citat de digisport.ro.

Gigi Becali s-a mai „retras” din fotbal

Latifundiarul din Pipera a mai anunţat şi în trecut că vinde echipa pe care o patronează de două decenii. Vărul său, Giovanni Becali, a recunoscut că Gigi Becali este acum mai aproape ca niciodată să se ţină de plan. Dacă i se vor oferi 25 de milioane de euro, iese din fotbal!

Reclamă

„La cum îl știu eu, nu cred că se poate despărți de FCSB. Dar e și problema familiei, a fetelor, are o vârstă. Am și eu băieți care stau în față. Are două nepoate și are și el nevoie de liniște. Biserica e o chestie obligatorie pentru el.

Părerea mea e că dacă e ceva care să îi ofere într-adevăr suma cerută, probabil s-ar desparte de FCSB. E deja acolo de 20 și ceva de ani.

În situația asta, cred că e o sumă logică pe care a cerut-o. Nici exagerată, nici mică. Ce a băgat, ce își poate recupera și eu cred că și-a făcut bine calculele. Trebuie să vedem pe cine găsim să dea măcar astea 25 de milioane„, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Eşecul cu Rapid a îndepărtat-o pe FCSB de titlul pe care fanii îl aşteaptă de opt ani. Roş-albaştrii au 37 de puncte, cu cinci mai puţin decât liderul Farul. Pentru FCSB urmează deplasarea în Bănie, cu Universitatea Craiova. Partida va fi duminică, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și