Închide meniul

Gigi Becali a primit o propunere inedită în direct: „Lăsați-l în teren și dă 30 de goluri la FCSB! Dacă nu, mă las de fotbal!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2022, 22:10

Gigi Becali a primit o propunere inedită în direct: „Lăsați-l în teren și dă 30 de goluri la FCSB! Dacă nu, mă las de fotbal!

Gigi Becali se amuză pe seama Stelei, după ce echipa Armatei a trimis o reclamaţie la UEFA

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a primit o propunere inedită în direct. Patronul FCSB a fost sfătuit de Marcel Puşcaş, preşedintele lui FC U Craiova 1948, să îl folosească titular pe Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Puşcaş e ferm convins că atacantul italian poate marca 30 de goluri pentru FCSB până la finalul sezonului. În caz contrar, preşedintele oltenilor e dispus să renunţe la fotbal.

Gigi Becali a primit o propunere inedită în direct

„Dacă se uită domnul Becali și vrea ca cineva să-i dea 30 de goluri anul ăsta, trebuie să-l uite domnul Becali în teren. Din minutul 1, până în minutul 90. Până în vară.

Dacă nu dă 30 de goluri, nu mă mai ocup de fotbal în viața mea. Dar îl uiți în teren, din minutul 1, până în minutul 95, indiferent că îl huiduie, că îl ceartă. Uită-l acolo! Dacă îl schimbi în minutul 25 și mai spui că nu știu ce face, iar apoi îl bagi în minutul 80…”, a declarat Marcel Puşcaş, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali a anunţat că nu mai face niciun transfer la FCSB

Perioada de transferuri în România se încheie la miezul nopţii. Iar Gigi Becali a spus că nu va mai face niciun transfer, deşi s-a speculat că ar mai veni un fundaş.

Reclamă

„Nu, tată. Nu mă mai interesează să fac transferuri. S-a închis, gata!„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro. FCSB a făcut numai puţin de 11 transferuri în această vară.

Andrea Compagno a fost cel de-al 10-lea transfer realizat de FCSB în această vară, după David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani). Ultimul a şi plecat de la FCSB. după ce i-a ieşit din graţii patronului de la FCSB.

Gigi Becali a dat lovitura cu Andrea Compagno

Gigi Becali a dat lovitura cu Andrea Compagno. O spune chiar Nicolo Napoli, fostul antrenor al atacantului italian de la FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolo Napoli e convins că Andrea Compagno se va impune la FCSB şi îşi poate vedea, în scurt timp, visul cu ochii. Compagno a anunţat că marele său vis este să ajungă să joace în Serie A.

Gigi Becali a plătit pentru Andrea Compagno suma de 1.500.000 de euro. Mai mult, Becali i-a lăsat şi un procent de 10 la sută lui Adrian Mititelu dintr-un viitor transfer.

„Compagno este un băiat cuminte, care joacă mereu pentru echipă! Un fotbalist foarte bun. Cu siguranță, va fi un om de bază pentru FCSB. Va fi extrem de important pentru ei! Cred că Andrea poate să ajungă chiar și în Serie A”, a spus Nicolo Napoli pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și